14 komentářů
  1. Nádhera, líbí se mi to moc !
    Hanka

    OdpovědětVymazat
  2. Velice uklidnujici a stoprocentne vyhovujici mistnost.Uplne me to pohladi na dusi, je videt,ze ti nasi predci nebyli tak hloupi,kdyz se jejich zivot odehraval v jedne mistnost a hlavne,ze byli
    spolu!Moc dekuji a jsem rada,ze pokracujete v blogovani.Ivana

    OdpovědětVymazat
  3. To je nádherna, přesně v mém stylu, moc se Vám proměna povedla. Mějte krásné jaro a ať se Vám na domečku daří. Markéta

    OdpovědětVymazat
  4. To musel dát práce, ale výsledek určitě stojí za to jak vidím :). My taky zvažujeme přestavbu celého obývacího pokoje, už po tom doslova volá, v poslední době vůbec nebyl čas, ale už je to potřeba. Zaujali nás ale stránky http://www.pwinterier.cz tak je oslovíme a jsem zvědavá, co vymyslí, dívala jsem se na nějaké ty jejich návrhy a krása.

    OdpovědětVymazat
  5. Dobrý den. Máte velmi pěkný krb. Nádherně tam zapadá. Nám se s manželkou teďka celkem zalíbili zahradní krby, tak přemýšlíme, že by jsme si jeden pořídili, ale chtěli by jsme něco většího a modernějšího, než váš. Máme peněz nazbyt, tak budeme investovat na zimu do teplíčka.

    OdpovědětVymazat
  6. Fakt super. Odkud máte ty skleněné doplňky? Ty se mi fakt moc líbí. Mi něco podobného sehnali se slevovým kuponem někdy z Ikey nebo Sconta? Už si moc nepamatuji. :) Ale ty naše jsou takové humpoláčtější, vy to máte z fakt jemného skla. Líbí se mi to. :) Kdyžtak poraďte, díky :)

    OdpovědětVymazat
  7. Jestli si chcete koupit ještě nějaké produkty ve slevě, podívejte se tady. Určitě najdete plno produktů, které byste si chtěli pořídit, to mi věřte. Já jsem tam s manželem strávila skoro celý den, no tolik peněz nemáme, abychom si pořídili třeba novou pohovku a k tomu i nějakou designově krásnou lampu.

    OdpovědětVymazat
  8. Krása, takové jednoduché, ale zároveň velmi povedené, vše k sobě sedí. Taky se mi líbí obývací pokoje ve venkovském stylu, snad si jednou ten sen splním.

    OdpovědětVymazat
  9. Máte to moc pěkné :-) . Přesně můj styl. My máme taky interiér našeho domu sladěný do rustikálního stylu. S ničím jsem neměla problém, ale najít pěkný konferenční stolek , který by se nám sem hodil bylo docela umění. Nakonec jsem našla a už máme bydlení úplně zařízené :-) .

    OdpovědětVymazat