19 komentářů
  1. Krásná, originální! Moc se mi líbí o;)
    Hezký den Jani. Jíťa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jitu, díky moc. Mám radost .... už je prodaná! :)))

      Vymazat
  2. Jani, pááááni tak ta je dokonalá, miluji takové tašky, opravdu moc povedená.
    Pa pa Zuzka morkusovic

    OdpovědětVymazat
  3. Janičkahoumička .-), práve som sa vrátila z Ikea, tá nová kolekcia je čarovná...tá kamenina ! očarovali ma tie džbány, antracit a oliv,mažiar tiež kamenina, moridlá na Ivar, v tom doma budeme pokračovať v zariaďovaní podkrovia, sivý ľan si kúpim na závesy, kúpila som si nejaké prírodné obliečky na vankúše a práve dnes som znovu myslela na tvoje tašky, tie sa mi páčia najviac, antracit a prírodnú, dokonca v tej antracit som si predstavovala nejakú zazimovanú bylinu na stole, alebo aj vianočnú kvetinu...a pozriem k tebe a ty si dnes pridala sivo-stripe !!!
    To je pre mňa jeden z najkrajších odtieňov a mne najmilšia kombinácia s pásikmi a s tou texaskovou (vieš moje modré oči :-))) )
    Ja budem určite tvoj zákazník, príde k tomu !
    PS : Vieš, že aj ten čierno-pink drevený odkazovač ma očaril :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně se taky kolekce moc líbí, ale ještě jsem se nestihla na ni zajet podívat naživo....nějak nic nestíhám.... Taky bych si pořídila nějakou tu kameninu, ty vázy se mi moc líbí. No a jsem ráda, že jednou budeš můj zákazník, do té doby si snad pořídím účet, abych mohla obchodovat i s cizinou za eura :)) Tak pa zlatíčko a teď se jdu k tobě juknout, koukala jsem, že jsi se nám krásně vyblejskla tak tě musím pochválit:)) tvoje janičkahoumička:)

      Vymazat
    2. ...a zabudla som, čo tvoje nové ,,sedenie,, ?...v tej kolekcii je taká špagátová vypletaná pohovka, páči sa mi , ale ja by som potrebovala pod schody len ten ,,režný,, matrac :-)

      Vymazat
    3. Zatím jsme bez sezení, pohovky už odcestovaly ... a teď přemýšlíme a hledáme nové. Chlapci chtějí něco pohodlného, já zase něco krásného :))) Tak se musíme sejít někde na půl cesty:))

      Vymazat
  4. Janka je čarovná...úplne dokonalá, si jednička. Z pod tvojich rúk vychádzajú len same vkusne veci, páči sa mi tvoj štýl.
    Ahoj maj sa krásne.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Merinko, moc děkuju, posílám pozdrav! :)) Mám radost, že jsi v pohodě!!!

      Vymazat
  5. Jani, ta už něco unese a co víc, nadělá spoustu parády!
    Měj hezké večer, noc i dny. Helena

    OdpovědětVymazat
  6. Odpovědi
    1. Koukla jsem hned Flér, pěkně zásobený obchůdek:-)

      Vymazat
    2. Díky, teď bych se mu chtěla víc věnovat ... jen mít víc času :)) A děkuju Ajko!

      Vymazat