15 komentářů
  1. Jani, mě se strašně líbí ta tvá romantická zákoutí :-)
    Ty tvoje nádoby na květiny, ubrusy, dečky, hrníčky,...opravdu hned je ta fotka krásnější a co teprve to kafíčko!
    Krásné letní dny přeji a těším se na tvé DIYa příspěvky !

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ilonko, děkuju moc! Skřínku jsem udělala, tak snad se dokopu ji nafotit nějak pěkně, pa a krásné léto i tobě, koukám na IG jak pořád vyletujete:))

      Vymazat
  2. Janičkahoumička milá, povestná krása u Teba:-)
    My sme celú záhradu prekopali, zakamienkovali, navŕšili skalku a naplnili paletové kvetináče a vysádzam, len kým sa to nerozrastie....aj tak mám radosť! Kukni, pa!
    Alensa Vyskočilová

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jste šikovný a je jasný, že je to radost. Já taky miluju něco pořád předělávat, nově budovat .....už se jdu kouknout k tobě na blog :))

      Vymazat
  3. Jani, s chutí jsem nahlédla k vám tady na blogu i v časopejsku! Tu hostu máš krásnou, já mám tři různé a jsou to chudinky polouschlé, ale letos to jinak u nás nebude.Jak jsem pár dní ve špitálu a neprší, tak...Kdopak háčkoval tu dečku? udělala jsi krásné zákoutí. Zdravím Jiřina z N.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekuju moc za pochvalu! Decku jsem zdedila a delala ji moje teticka. Jinak hosty mi drzi i v tom suchu a jsou krasne:) taky zdravim!

      Vymazat
    2. Jani, teď jsme byli u Nýrska na dovolené a tam měli hosty, že by v nich člověk zabloudil, byla jich spousta a byly veliké...poslala bych i fotku. A majitelka ani nevěděla, jak se to její bejlí jmenuje. pa Jiřina z N.

      Vymazat
  4. Paní Jano, Vaši zahradu miluju. A Váš blog patří mezi moje nejmilejší. Byl první, na který jsem tenkrát před lety natrefila. To jsme neměli ani dům, ani zahradu a já jsem si snívala, že by se mi taky líbilo mít taky takové krásné místo k žití, ze kterého dýchá romantická nostalgie a úcta ke starým věcem zároveň. Teď máme i dům i zahradu, snažíme se "jet" v podobném stylu jako Vy a Váš blog stále miluju úplně nejvíc. Moc zdravím.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je super, že jste už taky ve svém vysněném domečku! A děkuju moc! :))

      Vymazat
  5. Ahoj, my máme v plánu tedy strávit celé léto u nově koupeného bazénu ... Rádi si ale také čteme a kombinace bazén a oblíbené nebo nové a zajímavé knihy je skoro nejlepší na létě, krom moře tedy :-D Máme v plánu se také stěhovat... Určitě budu informovat :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Já s dětmi také trávím na jaře a v létě většinu času na zahradě. Vždy nás to nabije novou energií a děti se navíc naučí, jak pracovat i rukama, a ne se jen dívat na televizi nebo do mobilu. I přesto jsme se technologiím na zahradě nevyhnuli, a to kvůli suchu, kvůli kterému jsme museli koupit zavlažovací systém, ale nemůžeme si ho vynachválit.

    OdpovědětVymazat
  7. Já léto miluju asi nejvíce ze všech ročních období. Nejdůležitější je pro mě ta atmosféra, kdy se scházíme s přáteli a rodinou. My například rádi grilujeme, takže náplň programu je pro nás jasná. Manželovi jsem navíc koupila nové grilovací nářadí, takže se může při grilování pořádně vyřádit a připravit pro nás ty nejlepší steaky.

    OdpovědětVymazat
  8. Pokud byste se mě zeptali, které roční období je mé nejoblíbenější, tak to bude právě léto. Miluji to, že mohu trávit většinu času venku a nemusím se zbytečně omezovat. Trochu mě však trápí sucho, které je opravdu otravné. Částečně pomáhá kapková závlaha, ale ani ta není vždy všemocná, takže uvidíme, jak se to bude vyvíjet.

    OdpovědětVymazat
  9. Nás příští léto čekají velké výzvy. Budeme muset sehnat někde peníze na to, abychom si konečně dokončili náš vysněný rodinný baráček. No na to padne zase hodně prostředků. Tím jak se všechno zdražuje, tak to bude velmi náročný rok. Chci si teď pořídit filtraci pro jezírko aby to za rok nestálo zase více.

    OdpovědětVymazat
  10. Máte velice pěknou zahradu a spoustu krásných rostlin. U mě na chatě to vypadá podobně mám tam velikou zahradu plnou kvetoucích keřů a spoustu lučního kvítí. Proto jsem si sem pořídila úly a doplňky k úlům, abych mohla chovat včely a mít kvalitní med. První rok jsem neměla moc medu, ale druhý rok se mi vedlo o mnoho více a já měla medu dostatek i pro svou rodinu a mé známé.

    OdpovědětVymazat