19 komentářů
  1. Nemusíte zoufat, máte to krásné. Nekdy stačí i málo..
    Katka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekuju! To ne , vubec nezoufam, je to jenom nadsazka, staci mi co mam a dekuju za to:)

      Vymazat
  2. Jani, mně vaše bydlení připadá okouzlující, vkusné, moderní, nadčasové, originální, inspirativní a plné fantazie. A ta vaše zahrada, to je sen.
    Můžu se optat - vy jste studovala design?
    Dáša

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekuju moc za krasnou pochvalu!:) Nene nestudovala, jsem akorat designmaniak:))))

      Vymazat
  3. Moc ráda na Tvůj blog zavítám, protože je to pohlazení po duši, je inspirativní, prostě OK.
    Hezké dny!
    Hanka

    OdpovědětVymazat
  4. Předem moc zdravím. Máte koupelnu úplně úchvatnou. Moc se mi líbí ta kombinace starého s novým. Ten žebřík-jak jednoduché a přitom tolik efektní. Do toho ty ručníky, mušle a kvalitní krásná kosmetika! Co víc si přát? Máte to velmi krásné.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Martino, dekuju moc za mila slova, taky se mejte krasne!:)

      Vymazat
  5. Martino, dekuju moc za mila slova, taky se mejte krasne!:)

    OdpovědětVymazat
  6. Jani, koupelnicka jen pro sebe a podle sveho gusta zni proste bajecne, a tahle tak i vypada. Zdravim a budu se tesit na fotky z Kokorinska, tam je proste prenadherne a tohle zni vic nez lakave:-). M.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc Marci, koupelna sama pro sebe nemá chybu:) Fotky z Kokořínska snad budou, zamilovala jsem si to tam .....

      Vymazat
  7. Stolík je presne podla môjho gusta, z regálu a fošňa!
    A kúpelňa je úžasné miesto-budoár, tak mi to chýba, teraz, keď prerábame prízemie, lebo Milo je už u seba, túžim po šatníku, budoáru, ženských serepetičkách, ako kontra k auti-industriálu!
    Prosím, nakukni, pozri okienka od skalky, naprieč záhradou, celú sme ju tento rok prekopali a len začíname vysádzať nanovo, prístrešok, terasa, no a bielenie dlážky, mám kovovo-ľanovú pohovku z Ikea k regálu kúpenému minulý rok, poslednú, muž dovolil. Osadíme posúvne dvere, asi čierne plechové, ako v tom mojom zachránenom hrdzavom retro-stolíku. Jedna hrdzavá koľajnica nad špajzou už je.
    Ide nám to pomaly, veď vieš, veľa detí, psov, autizmus:-)
    Maj sa mi krásne, Janíkhoumík!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tomu rozumím, že to jde pomalu, ale zase se máš na co těšit:)) Určitě kouknu a moc ráda! paaa:)

      Vymazat
  8. Tak třeba mne, která obdivuje Váš snivý domeček a zahradu, by dost zajímalo, po jakém bydlení tajně vzdychá majitelka kokořínského domu :) A fotky z kokořínska taky, samozřejmě... magda

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to přesně vím, po čem kamarádka vzdychá:) Je to stará původní kamenná usedlost s vinohrady v Toskánsku, která je zrovna prý na prodej:)) A jí to možná vyjde.....

      Vymazat
    2. To je na tom asi nejhezčí, vždycky je o čem snít a když chceme, tak si ten svúj svět prostě stvoříme. Přeji krásné zhmotňování snů oběma. magda.

      Vymazat
  9. Máte moc krásné bydlení,ráda k vám chodím koukat.My panelákoví omezení prostorem si moc dovolit nemůžem.Umíte hezky kombinovat staré s novým,doplňky atd.Mějte se pěkně.Marťa.

    OdpovědětVymazat
  10. Děkuji moc za tvůj článek. Sleduji tě již delší dobu a opravdu musím podotknout, že máš na ty věci vkus a vybíráš si jen to nejlepší :) Pokud by tě to ještě nějak více zajímalo, určitě se neváhej mrknout na tenhle http://antikart.cz , kde můžeš vše nakoupit online :)

    OdpovědětVymazat
  11. Myslím, že ten dům znám, byl před pár lety v nabídce prestižní realitky, nemohla jsem z něj odtrhnout oči a taky mi na chvíli náš domek zevšedněl. Něco tak krásného a přitom estetického se jen tak nevidí.

    OdpovědětVymazat