10 komentářů
  1. Jani, take delam marmelady, v tech vedrech jsem radej zalezla v baraku a neco delam tam. Krasne leto i i k vam! Jita/o)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak ať se daří, já dnes také pokračuju v marmeládování ....:)

      Vymazat
  2. Jani zdravim, krasne vam vse buji a kvete. Vsimla jsem si, ze mate popinavou hortenzii. Mate ci jste pro ni ze zacatku meli nejake vedeni? Ja mam hortenzii asi ctyri roky, ale po zdi se ji vubec nechce.
    Krasny konec cervna preji!
    Katka z Moravskeho krasu

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ze začátku asi ano, to už si nepamatuju, máme ji asi víc jak deset let...trvá jí dlouho než se rozroste a popíná se sama bez opory. Také přeji krásné léto! :)

      Vymazat
  3. Krása, krása, práve záhradu robíme nanovo, tiež ma lákajú tie hrnce a nádoby:-)
    Pekné leto, Jani!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to máte hodně práce a staré hrnce jsou na venkovskou zahradu nejlepší! Krásné léto i tobě a celé rodince, Alenko! :)

      Vymazat
  4. O Tvé červnové zahradě čtu sice až v červenci, protože až teď je konečně na něco čas a ty krásný fotky mě naprosto nabíjí. Až se to všechno uklidní, tak snad postnu i tu naši. Společnou, ale novou.)

    OdpovědětVymazat
  5. Jani,
    nádherná zahrada .Chtěla jsem se zeptat ,co je to za pnoucí růži na úvodní fotce , je překrásná.
    Krásné léto. J.

    OdpovědětVymazat
  6. Krásná zahrada Jani :) jak máte vyřešený plot? Nikde jsem ho na fotečkách neviděla :/ Protože máte poměrně velkou zahradu, tak by tam určitě neměl chybět nějaký plot s nosníky plotových polí. V dnešní době jsou lidi hrozní. Třeba babičce kvetly krásné růže před domem. Po jedné noci tam najednou nebyly...takže i na květiny si člověk musí dávat pozor :(

    OdpovědětVymazat
  7. Nám naopak červen trochu přidělal vrásky na čele, a to především kvůli suchu, které s sebou přinesl. Čekali jsme, že se budeme moci těšit z velké úrody zeleniny, ale sucho začalo rajčata i okurky vysušovat na tolik, že už to nezvládly. Nakonec se nám podařilo zachránit alespoň cukety pomocí zavlažovacího systému.

    OdpovědětVymazat