13 komentářů
  1. Pěkné fotky,i nazdobeno máte krásně.
    Přeji pohodový advent.
    Liba❄️

    OdpovědětVymazat
  2. Krásný advent Jani.
    Máš nádherně nadekorováno.

    OdpovědětVymazat
  3. Jani, děkuji za krásné fotky od vás a přeji příjemné adventní dny. Helena

    OdpovědětVymazat
  4. Krásné nakouknutí k vám. Moc se mi to líbí.
    Měj pohodové předvánoční dny !
    Hanka

    OdpovědětVymazat
  5. Jojo, už to konečně nastalo. Já nevím proč, ale já slavím poslední adventní den vždy tak, že zajdu do mého oblíbeného pekařství (https://www.prace-naschleb.cz/), a nakoupím si zásobu chleba, který pak doma jím po kilech. Lepší než cukroví ne? Prostě mi od nich ten chleba chutná tolik, že se ním můžu i přecpat a neomrzí se.

    OdpovědětVymazat
  6. krásné,vždy se těším na tvé fotky,Sv.

    OdpovědětVymazat
  7. Moc pěkné. Narazila jsem dnes na Váš profil a je plný spousty inspirace. Přeji Vám krásné Vánoce.

    OdpovědětVymazat
  8. Přeji vám krásné Vánoce a do nového roku jen to nejlepší a hlavně bez nervů! Bude to mimořádně náročný rok. Jen když se podívám na to, jak rostou ceny energií, tak vím, že se některé rodiny nebudou mít tak růžově jako se mají dnes. Určitě hodně půjdou na dračku thermo přikrývky a polštáře. To budou mít některé e-shopy velkou radost.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To máte naprostou pravdu. Já si nedokážu představit, že bychom neměli mít pěkné Vánoce. Neříkám ,že dětem kupujeme stovky dárků, ale nějaké dárky ano a naštěstí se nemusíme nijak omezovat. Je to tím ,že šetříme celý rok. Hlavně co se topení týče. Vybral jsem akumulační kamna z https://www.flamen.cz/product-brands/norsk-kleber/ , takže nás režie domu nestojí moc a to je velké ušetření, takže si pak můžeme dovolit udělat dětem hezké Vánoce.

      Vymazat
  9. IF YOU NEED A LOAN NOW EMAIL CONTACT drbenjaminfinance@gmail.com




    TODAY I GOT MY DESIRED LOAN AMOUNT $520,000.00 FROM A RELIABLE AND TRUSTED LOAN COMPANY. IF YOU NEED A LOAN NOW EMAIL CONTACT drbenjaminfinance@gmail.com

    Hello, I'm here to testify of how i got my loan from BENJAMIN LOAN FINANCE(drbenjaminfinance@gmail.com) I don't know if you are in need of an urgent loan to pay bills, start business or build a house, they offer all kinds of loan. So feel free to contact Dr. Benjamin Owen he holds all of the information about how to obtain money quickly and painlessly without cost/stress via Email: drbenjaminfinance@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  10. Dobrý den. Máte to doma moc pěkné. Zajímalo by mě, jestli za to může třeba rekonstrukce domu, nebo jestli je dům opravdu tak hezky zachovalý (vypadá celkem staře). Popřípadě, myslíte si, že se rekonstrukce vyplatí? Děkuji velice a pěkný den.

    OdpovědětVymazat
  11. Nádherný interiér. Poslední rok se snažím trochu zvelebit náš obývací pokoj, ale s prací to není zrovna jednoduchý úkol. Nakonec jsem tedy vsadila na minimalismus a jsem s ním spokojená. Namísto běžného koberce jsme vsadili na ovčí kožešiny a musím říct, že by mě nenapadlo, jak luxusně mohou vypadat.

    OdpovědětVymazat
  12. Máte nádherné fotografie a úžasně naklizeno po celém domě. Každý rok mám velký úklid před adventem, ale letos jsem využila roboty do domácnosti. Robotický vysavač uklidí každý den, než se vrátím domů z práce a na okna jsem si pořídila robota na čištění oken. Takže jsem si ulehčila práci a budu si moci užívat celý advent jen pečením cukroví.

    OdpovědětVymazat