26 komentářů
  1. Jani,
    krásně novou zahradu zabydluješ !
    Ty tvé fotky, a smysl pro detail, mají vždy něco navíc!
    Moc se mi líbí pohled na bazén a ohniště :-)
    Přeji ať na nové adrese vše vzkvétá a zelená se !
    Ilona
    Taky ať už nám to jaro vydrží déle než 1-2- dny !

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ilonko, děkuju moc! No,jaro je zatím studené a nijaké.... ale co nadělame:(((

      Vymazat
  2. Jani, kochám se. Kouzelné detaily, milá zákoutí! Ty kachle mě hned zaujaly, nádhera!!!
    Měj příjemný večer, Helena

    OdpovědětVymazat
  3. Moc hezká zákoutí i fotky. Přeji pohodové jarní dny🌞.

    OdpovědětVymazat
  4. Krásné je to, všechno je na místě, kde mu to sluší. Kachle - paráda !
    Hezké dny!
    Hanka

    OdpovědětVymazat
  5. Jani, krasa, ten pohled na obyvakove okno nadhera, i dalsi detaily, krasne nadoby, i bazen mate! Oooo, vy se mate!:-) Hezke dny. M.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkujuuu:-) No bazen je zatím spíš jak rybník....dnes na něm pluly kachny:-))

      Vymazat
  6. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  7. Těch klícek jsme se teď zbavovali po svatbě. Měli jsme jich koupených dvacet na svíčky. Ještě štěstí, že jsme je koupili přes slevový kupon, protože kdybych je koupila za plnou cenu, tak by mě přítel, teda vlastně manžel, asi přizabil. :D Každá stála v původní ceně skoro tři stovky. :D Ale tak naštěstí je o ně docela zájem, tak se jich většina prodá. :)

    OdpovědětVymazat
  8. Máte tu zahradu opravdu moc pěknou. Osobně mě baví, když jsou přiznané materiály a nic není schovaného. Takže u nás jsou na zahradě taky vidět pálené cihly a další stavební prvky. Ale zároveň to není nějak na sílu, aby to vypadalo uměle. Prostě takový dojem přirozené patiny, kterou mám rád. :)

    OdpovědětVymazat
  9. Národ zahradníků, to jsou Češi. Jen těžko si lze představit, že by se někdo v této zemi tzv. nehrabal v hlíně, avšak nejde jenom o to. Taky je více než dobré na zahradě odpočívat. Od toho tu máme i zahradní nábytek, který už nějak tak k této kratochvíli patří. Pro zahrádkáře není nic hezčího, než si po dřině dopřát zaslouženého odpočívání.

    OdpovědětVymazat
  10. Moc hezká zahrádka, taková jednoduchá a střídmá. V jednoduchosti je krása! Jenom koukám, že nemáte na zahrádce skoro žádný dřevěný nábytek. Přece jenom dřevo je teplé, a tak nějak k té zahradě by mi sedělo, nebo zkrátka by mi tam pasovalo. Přírodní materiály mi přijdou hezčí než ty kovové :)

    OdpovědětVymazat
  11. IF YOU NEED A LOAN NOW EMAIL CONTACT drbenjaminfinance@gmail.com




    TODAY I GOT MY DESIRED LOAN AMOUNT $520,000.00 FROM A RELIABLE AND TRUSTED LOAN COMPANY. IF YOU NEED A LOAN NOW EMAIL CONTACT drbenjaminfinance@gmail.com

    Hello, I'm here to testify of how i got my loan from BENJAMIN LOAN FINANCE(drbenjaminfinance@gmail.com) I don't know if you are in need of an urgent loan to pay bills, start business or build a house, they offer all kinds of loan. So feel free to contact Dr. Benjamin Owen he holds all of the information about how to obtain money quickly and painlessly without cost/stress via Email: drbenjaminfinance@gmail.com

    OdpovědětVymazat

  12. Zdravím, opravdu zajímavý článek a moc pěkné fotky. Hned mě to inspirovalo k tomu, abych se zase pustila do zkrášlování zahrady. Naposledy jsem se nám rozhodla zpříjemnit chvíle strávené na terase, takže jsem investovala čas do výběru zahradního nábytku, u kterého mě zajímal nejen design, ale i funkčnost. Nakonec jsem vsadila na hliníkový nábytek, který mi přijde pevný a zároveň elegantní.

    OdpovědětVymazat
  13. Jak to máte třeba před sekáním trávy? Vezmete si do ruky nějakou rukavici, do druhé sáčky na exkrementy a jdete na kontrolu a čištění a nebo máte tak výkonnou sekačku, která exkrementy sesbírá a vy si tak ušetříte tuto zmiňovanou práci? Já už to nechci psát znova, je to citlivé téma.

    OdpovědětVymazat
  14. Já čas strávený na zahradě doslova miluji a nedokážu si bez něj představit léto. Bohužel teď mě už dlouho trápí sucho, které ničí jak moji úrodu zeleniny, tak i trávník. Na něm se začaly dokonce tvořit žluté fleky, kterých se nedalo zbavit. Nakonec to za nás vyřešila kapková závlaha, ale nejsem si jistá, jestli to tento rok bude stačit.

    OdpovědětVymazat
  15. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  16. To je skvělé jak se tady v komentářích našli lidé, kteří toho mají opravdu hodně společného. Každého z nás zajímá problematika týkající se okrasných stromků, plevelu a nebo třeba toho lezavého vína. To je tak pěkné když se setká komunita lidí, kteří si rozumí. Nevíte někdo prosím, jaká textilie je nejlepší na mulčování na rozměrech 30x35 cm v okolí jezírka kde nechci, aby mně rostl plevel?

    OdpovědětVymazat
  17. Ty fotky detailů jsou prostě nádherné. Já už se taky těším, až si budu moct po zahradě rozmístit květináče a různé dekorace. Chtěla bych toho tolik, ale nevím, jestli se mi to sem všechno vejde :-D . Zatím tady máme akorát rozházené nářadí pro zahradu , protože to tady ještě pořád nemáme úplně srovnaný.

    OdpovědětVymazat
  18. Dobrý den. Jen by mě zajímalo, přemýšlela jste někdy nad rekonstrukcí, nebo vás už někdy v životě potkala? To já jen, že mě teďka dost rekonstrukce bytu Praha nadchla a nad nějakou přemýšlím, tak jestli byste třeba neměla nějaké rady a tipy, čemu se třeba vyvarovat a na co si dát pozor.

    OdpovědětVymazat
  19. Jelikož jsme měli s manželem při stavbě domu trošku více finančních prostředků, rozhodli jsme se, že se nám o zahradu nakonec postará zahradní architekt. Měli jsme pravda trošku strach z toho jak to ve výsledku po výkopových pracích bude vypadat, ale nakonec nás dotyčný mile překvapil. Vše je v naprostém pořádku.

    OdpovědětVymazat
  20. Jak já už se těším, až bude jaro a budu moct zase pracovat na zahradě. Vloni jsme si koupili starší domek, který jsme vevnitř předělávali, takže na zkrášlování zahrady už nebyl čas a ani peníze, tak snad už letos :-) . Jsem hlavně ráda, že konečně bydlíme ve svém domě. Díky advokátu, kterého jsme si našli tady proběhlo všechno hladce a je ze mě majitelka půlky domu :-) .

    OdpovědětVymazat