5 komentářů
  1. Jani; díky za připomenutí. Už jsem ho dlouho nedělala.
    A buduje( š-te) nádherně.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky Evi:-) Já jsem si perník připomněla při nákupu, když jsem v regále uviděla prásek do perníku:-) paaa

      Vymazat
    2. Tady prasek do perniku nesezenu ach jo ; ( ale dostala jsem na nej diky tomuhle prispevku takovou chut, ze jdu prehrabat zasoby a koreni ve spizi, mam totiz pocit, ze bych nekde mohla objevit alespon zbytek pernikoveho koreni a tuhle dobrotu k cekani na jaro dneska udelat. Zatim nam porad jeste v noci mrzne a pres den snezi a uz je to nejak moc dlouhe... Zdravim z daleka - Veronika

      Vymazat
  2. Perník vypadá výborně, hned bych si ho dala. Jenže pro mě je perník jako droga, nebo jako brambůrky. Jeden kousek ochutnáš a hned chceš sníst celý plech. To abych se pak bála abych se vešla do svého cyklistického oblečení. Víte jak to je, všechno je uplé a jde v něm vidět každý faldík :)

    OdpovědětVymazat
  3. Děkuji moc za ten recept, který jste si přidali na blog na váš web. Co se týče takových domácí vychytávek, tak mně se třeba hrozně líbí, když má někdo ručně vyráběné krabičky na čaj. Co ale vím, tak současný trend je spíše klesající co se domácího kutilství týče. My jsme sice národ, co si všechno vyrobí, ale už to není o individualitě.

    OdpovědětVymazat