4 komentářů
  1. Fotky krásne. ...nad niečim podobným dumam i ja. Nie že zrkadlovku predám, chcem si ju nechať. Ale prikúpiť mirrorless. Pretože fotim najmä na výletoch a veľmi, ale ozaj veľmi mi vadí jej váha. Zvažujem Sony. Robia i fullframy. A hneď dve batérie.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju za tip, kouknu na to. Taky mi vadí, že jsou zrcadlovky těžké a nevejdou se do kabelky, takže musím tahat brašnu....:) Ale potřebovala bych něco, co kvalitou a obrazem nahradí plně zrcadlovku. Takže budu přemýšlet:)

      Vymazat
  2. Ja mam tiež nejake zrkadlovky a sú fajn na fotenie večšich osláv alebo manžel berie do lesa... no zrkadlovka je pre mňa priťažka a už vôbec nie na dovolenku. Raz mi manžel chcel urobiť radosť a kúpil mi Canon G7X vlastne canonik 😀 najprv som ho odmietala ale len asi mesiac, teraz je to môj naaaajobľúbenejší foťačik na svete. Mam ho stále v kabelke a robí úplne fantastickeeee fotky. Nechcem sa veľmi rozpisovať, ale skús si ho len tak nagugliť , omrknúť. Proste môj miláčik, veľmi jednoduchy na prenos fotiek, a ak si na neho zvykneš už ho nepustiš z ruky 😀👍👍👍

    OdpovědětVymazat
  3. Posledních pár dnů u nás doma se řeší jenom to, jestli se koupí jednak zavlažování a nebo i nová sekačka. ŘÍkám že to v těchto měsících není potřeba ale manžel si prostě nedá říct a neustále říká že v únoru už bude potřeba zase sekat trávník. Mně se to zdá jako blbost.

    OdpovědětVymazat