12 komentářů
  1. Jani, s tou myší jsi mě pobavila. Mojí babičce kdysi rozkousaly kožich, ta nadávala:o) Máš to doma parádní včetně nového stolku, odkládací plocha se hodí. Krásné dny!Jitka

    OdpovědětVymazat
  2. Pěkně sis to udělala Jani:-)tyhle kombinace mám moc ráda:-)) A pozdravuj myšku...my máme jednu takovou na půdě, chodí na ořechy...mrška jedna.

    OdpovědětVymazat
  3. Velmi krásné je to u Vás doma! Těším se na další příspěvky.
    Hanka

    OdpovědětVymazat
  4. Moc se mi líbí ten interier, jak je pěkně zařízený :)
    Všechno prostě pěkně ladí :)

    OdpovědětVymazat
  5. Dobrý den, Jano, tenhle stolek jsem si pořídila asi před půl rokem také. Ani mně se povrchová deska moc nelíbí, zvažovala jsem, nechat si uříznout nějakou úplně jinou nebo použít nějaké staré dveře apod. Tady u nás, kde žijeme, ale truhlářství ani antiky neexistují... Moc se mi líbí Váš nápad se zbroušením a patinou - jako totální tele na tyhle věci, můžu se zeptat, jak jste postupovala? Je třeba po zbroušení stolek nějak přetřít nebo lakovat? Děkuji za radu. Olga

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky chci dát časem jinou desku,možná z fošen. Ty dvere jsou taky dobry. Desku jsem jenom zbrousila elektrickou bruskou. Nijak jsem ji uz neosetrovala, zůstalo tam dost toho původního nátěru , tak mi přišlo, že to stačí. Ať se daří :)

      Vymazat
  6. Sháněli jsme pro morče nedávno králičí pletivo. Koukali jsme po hodně obchodech v Praze, ale tady prostě nic neměli, co by se nám líbilo za příznivou cenu. Proto jsme prostě šli na heureku a podívali se na tento web. Tam jsme se vybirali metráž a objednali. Bylo to jednoduché a přesně to, co jsme chtěli, jsme dostali.

    OdpovědětVymazat
  7. Mám již několik let auto Škoda Rapid vyrobené v roce 2015 a jsem s ním velice spokojená, ale nedávno mi vypovědělo službu v tu nejhorší chvíli, a to, když jsem jela na pracovní schůzku. Musela jsem zavolat odtahovou službu, což nebylo zrovna jednoduché. Nakonec se mi podařilo sehnat i automechanika, která věděl, kde sehnat originální díly škoda.

    OdpovědětVymazat