9 komentářů
  1. Jani, knihu už mám taky a jsem z ní taky nadšená. Opravu moc povedená. Hezký víkend i tobě. Jíťa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já v ní listuju pořád a nemůžu se na fotografie vynadívat .... :))

      Vymazat
  2. Jani, potěšila si mě! Kniha se mi líbí stejně, jako tobě, pokud to není vánoční cukroví nebo patrový dort, peču stejně (co v koláči tak mohlo být jiného než mouka, cukr, vajíčko a nějaký ten tuk, že :o)) a navíc tvé fotky, to je vždycky krása!
    Měj hezký den, Helena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Heli, děkuju za pochvalu :-) Jako zkušené kuchařky už si můžeme při pečení leccos dovolit ....:))

      Vymazat
  3. Jani,
    kuchařku Dity ještě žádnou nemám, přeci jen ta cena je trošku vyšší :-(
    Ale rebarborový koláč peču také, u nás je ještě s tvarohem :-)
    Právě se na něj dneska také na víkend chystám ;-)
    Krásný, i když chladný červnový víkend!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ilonko, to je pravda, cena je vyšší, ale tu hodnotu kniha určitě má. Když to porovnám třeba s jinými knihami beletrie, které jsou také hodně drahé, tak mi přijde, že ani tak drahá není .... No a s tvarohem je rebarbora taky úžasná. Já zkouším různé recepty, aby se nám to doma nepřejedlo.

      Vymazat
  4. Tiež som niečo upiekla a mám to na blogu...:-)
    Ale chcela som ti znovu povedať, že si bola moja prvá :-), cez časopis Marianne Bydlení, keď som si ťa vyhľadala, podľa príspevku o tvojom bývaní a adrese...otvoril sa mi tento svet, vžívania sa a do iných domácností, bývaní a životov, kontaktov...a žasla som !!.....a preto mám aj blog...:-))))
    Okienko, ktoré sa mi otvorilo cez teba !

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Blogový svět dokáže hodně pohltit a inspirovat. Já to tak mám taky. A je hodně blogů, které mě dokáží i nakopnout, když nemám do ničeho chuť! Alenko koláč jsem už viděla a vypadá báječně:)

      Vymazat
  5. Vypadá to krásně a fotky jsou taky nádherné. Já nakukuji pořád neboj, jen toho času na to písání je jaksi málo. Vždycky tiše závidím ten tvůj zahradnický kout. No, snad se taky dočkám. A ta moje zavěšená sušička . To byl taky momentální nápad. Pokud ji budeš dělat a budeš ji mít v té stodole, tak je to v klidu, ale mně to venku rozfoukává vítr. Ale už jsem vymyslela, že manžel dodělá ještě dva rámy a rostlinky do toho budou vloženy a neuletí. Nápadů nosím v hlavě hodně, ale zatím není čas na realizace. Jani pěkný víkend. Pa

    OdpovědětVymazat