35 komentářů
  1. jeeej perfektne, naramok je moc krasny... milujem totiz kamene a predovsetkym kristal... ma totiz naj liecive ucinky... doma mam vsetky mozne kamienky...pekne sa o ne staram... umyvam nabijam... byt v stredoveku, asi ma upalia :D, a prajem krasne blogove narodeniny, nech sa dari, pa Zuzana (zuzka.cedulova@gmail.com)

    OdpovědětVymazat
  2. Jani, přeji blogu všehno nejlepší a spoustu dalších čtenářů, protože já sem chodím moc ráda. Na sílu těchto kamenů rozhodně věřím a proto si s chutí o křišťálový náramek zasoutěžím. Křišťálu není nikdy dost a na krku ho nosím čím dál častěji. Taky jsem si nedávno pořídila zcela intuitivně náramek z howlitu (měla jsem ho vyfocený na instagramu) a nevím, jestli to bylo jen jeho zásluhou nebo spíš souhrou všeho, ale přinesl přesně to, co jsem v daný okamžik potřebovala. Jani, děkuju za krásnou soutěž a sdílím na fcb. Máš to moc pěkně nafoceno.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Baru, díky. To je paráda, že ti to tak funguje, tak ať to funguje dál! :-))

      Vymazat
  3. Milá Jani, přeji tvému blogu i tobě samé jen to nejlepší.
    Velmi ráda se zapojím do tvé soutěže o krásnou cenu a budu sdílet u sebe na blogu.
    Přeji hezký den, Martina
    m.svikova@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Milá Jane, Vám i blogu přeji vše nejlepší, spoustu nápadů a pohodových čtenářek :-) Kameny beru jako šperk přestože momentálně kvůli našemu batoleti nic v uších ani na krku mít nemůžu. Šárka (s.krahulcova@seznam.cz) Ps: sdílím na Fcb

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Šárko, díky moc! :) To chápu, dětem se líbí vše, co se třpytí:)

      Vymazat
  5. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  6. Jani,

    jeden z tvých krásných šperků už vlastním, Budu moc ráda pokud se na mě usměje štěstí - křišťál je kouzelný.
    Sama až tak moc moci kamenů nevěřím, ale na druhou stranu když mi nějaký pěkný padne do ruky - nepustím ho.
    Tvému blogu přeji k narozeninám jen to nej - a moc se těším na další várku krásných fotek.
    Věrka

    OdpovědětVymazat
  7. Prajem krásne narodeniny ...a mnohomnoho krásnych príspevkov Janička...Z kameňov mám rada krištáľ a tyrkys ...Mám malinký krištálik, čo mi doniesol syn ako darček už dávno a ten si opatrujem ...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marci, děkuju moc. Já taky miluju tyrkys, ale vlastně se mi líbí skoro všechny kameny. Nejraději mám ty přírodní neopracované.

      Vymazat
  8. Jani, velká gratulace! Přeji spoustu nových čtenářů a ať se stále tak dobře daří.. Utíká to, že?

    OdpovědětVymazat
  9. Zdravím a blogu přeji jen to nejlepší do dalšího roku. Hlavně to nevzdávejte, jste pro mě inspirací.
    Nejen blog, ale i šperky jsou úžasné. Na sílu kamenů věřím, nedávno jsem sílu křišťálu potřebovala a dnes se dozvím, jestli zafungoval.

    Sdílím na svém fcb, na blogu jsem zatím jednodenní nováček :-)

    Monika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moniko děkuju a přeji ať se daří v soutěži i v blogování! :-))

      Vymazat
  10. Som rada za tvoj blog,upokojuje ma a usmerňuje,je v ňom zrelosť a kľudná harmónia ,ďakujem zaň !..také sú aj tieto šperky,polodrahokamy a krištál mám radšej ako striebro,zlato ..mám rada ruženín,biely krištál,tyrkys,riečne perly,,dcéra má rada jantár a tvrdí ,že je plný teplej energie,že je živý..:)
    A nech žije tvoj blog !

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky moc! Moje holčička je taky na kameny, všechny co se blyští...:-)))

      Vymazat
  11. Jani, velká gratulace k blogovým narozeninám. Náramky jsou moc krásné. Na kameny věřím a nejraději mám tygří oko. Hodně spojených čtenářek a spoustu nápadů a krásných fotek přeje Jitka

    OdpovědětVymazat
  12. Všechno nejlepší!! Ať Tě blogování stále baví....Nádherné šperky. Na moc drahých kamenů doma všechny holky věříme a taky už máme nějakou sbírečku, já mám hrozně ráda svůj jantar a třeba růženín, ale křišťál je nádherný také, nebo opál...a u postele mám darovaný surový ametyst :-D
    Přeji spoustu inspirace do dalšího roku!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc! Snad mi to blogování ještě dlouho vydrží ....:-)) Ametyst mám taky v ložnici, prý čistí prostor a dává pozitivní energii - tak snad to funguje ....:-))

      Vymazat
  13. Moc gratuluju! Náramky mě překvapily, jsou opravdu nádherné.
    Přeju krásné dny v tom vašem hezkém kraji. Jarka

    OdpovědětVymazat
  14. Milá Jani, moc blahopřeji!!! U mě tvůj blog patří mezi nejoblíbenější, vlastně jsi jediná, která mě zaujala - svou originalitou, krásnými fotkami... tvou prací...
    Sama sbírám polodrahokamy, přivážím si je z cest a někdy, zase dál putují k někomu, na kom mi záleží. Věřím na jejich pozitivní energii, která nám může pomoci při jejich nošení, přikládání na nemocná nebo oslabená místa...já je používám při masážích - různé druhy podle čaker.
    Ještě jednou přeji moc úspěchů, nejen v blogování, ale i v osobním životě. Držím palce, atˇ se Vám daří.Markéta

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Markétko, moc děkuju! Mám velkou radost! Teď jsem se dívala k tobě na blog a moc se mi líbí! Tak ať se daří i tobě! :-))

      Vymazat
  15. Milá Jani, moc gratuluji k blogovým narozeninám. Je radost sem nakouknout - často mi rozšiřuješ obzory, hladíš oko a duši překrásnými fotkami.
    Tvé šperky jsou osobité, neotřelé, vybrala si moc krásnou cenu.
    Přeji hezký den, Helena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Heli, děkuju moc! Už jsme obě blogerské veteránky, viď .....! Jo letí nám to:))

      Vymazat
  16. dobrý deň, drahokamy či polodrahokamy milujem, veľmi sa mi páči opál a viaže sa k nemu aj množstvo spomienok na detstvo a hladanie opálu medzi kameňmi vyvezenými z opálových baní:). Giveaway zdieľam:)

    OdpovědětVymazat
  17. Přeji blogu vše nej k jeho narozeninám ,ať se dál daří , moc ráda k vám chodím číst :) Soutěž zkusím, kamenů doma moc nemám,asi jen 2 náramky,ale plánuji si něco pěkného pořídit ,tak třeba budu mít štěstí.
    Na FB sdílím jako Petra Kodlová .
    Přeji pěkný i když u nás v Plzni upršený den.
    Petra

    petra.kodlova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  18. Nemám ani blog ani nechodím na fb, přesto bych ráda popřála a poděkovala za krásný blog plný inspirace. Ty šperky jsou nádherné. Je vidět, že umíš fotit a máš velmi dobrý vkus. Díky!
    Krásné dny.
    Bohunka

    OdpovědětVymazat
  19. Milá Jani, krásný blog i soutěž! Kameny mám ráda a v jejich sílu věřím. Sice s nimi neprovádím takové ty rituály jako nabíjení apod., ale dělá mi dobře jejich energie, uklidňuje mě třeba jen pohled na krásný šperk s kamínky nebo sevření některého v dlani. Soutěž sdílím na svém blogu (veru.p82@gmail.com).
    V.

    OdpovědětVymazat
  20. Wow, to je krásna súťaž. :) Ku kamienkom nemám žiadny špeciálny vzťah, takže v ich nejakú magickú funkciu neverím, ale veľmi sa mi páčia smaragdy. :) Inak máš fajn blog a krásne fotíš, takže sa budem rada vraciať. :)
    lenka.durcekova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  21. Milá Jani, moc blahopřeji!
    Mám ráda tvůj blog a pravidelně se chodím dívat. Obdivuji u tebe hlavně zahradu, mám ráda kombinaci staré nádoby a zeleň. Doma mám v každém starém hrnci, který najdu v příkopě či na smeťáku muškáty, bylinky, atd. Teď jsem zkusila do starého dřevěného koryta nasadit rukolu. Zatím má 2 lístky, ale má se k světu.
    Kameny mám ráda, několik jich nosím v kabelce - všechny jsou dárek.
    mariegaj@seznam.cz

    OdpovědětVymazat