14 komentářů
  1. Galerie na stěně.. tak to mi taky láká ... ale nevím jak začít, co přesně, kolik, hřebíčky taky nemám ráda..... ale tu stěnu, tedy část vidím zaplněnou .... přemýšlela jsem i o nástěnce ale to taky není ono.... slunce a měsíc to je nádhera a ta lampa.... stoleček si pamatuju myslím někde v práci ho někdo měl... prostě ho vidím a nevím kam zařadit.
    Jediné co jsem teď zrealizovala .... zasklení dědovo výučního listu z roku 1919... okolo bych chtěla malou svatební fotku a pár dalších vše taková 20. 30. leta.... nápady by byly....
    Přeju hezké dny Jarka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Panečku, to je teda památka dědův výuční list, to si zaslouží vystavit! No a galerie asi ještě počká až budu mít úplně jasno:) Také přeji krásné dny!

      Vymazat
  2. Nejsi si ty utajená Skandinávka? To jsou fotky jak z Dánska :o) A přesně to samý skleněný jablíčko jsme měli doma celý moje dětství.
    Hezkej Advent celý rodině přeju
    Bára

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé Báro ahoj! No rozhodně bych se do Dánska aspoň podívala. A taky miluju jejich detektivky:) Jablíčko je myslím z nějakého bazaru ... Moc pozdravuj a také krásné Vánoce přeju!

      Vymazat
  3. Ten stolek je svost...perfektne tam sedl....jeste stlovejsi stolicku a bude to dokonale...Mesic a Slunce mame take... v kuchyni ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Slunce a Měsíc jsou pro mě nej a jsem ráda, že je můžu mít v takové podobě i doma na stěně:)) Stolku si už také považuju!

      Vymazat
  4. Úžasné plakáty (rámy z Ikea to bohužel dělají...) a stolek - znám ho, jen si nemůžu vzpomenout, kdo ho měl...
    Přeji hezký večer Jani, Helena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Když jsem plakáty viděla, tak jsem věděla, že je to přesně ono, co chci. V Ikea sice měli i rámy s paspartou, ale ty byly moc robustní a měly umělý rám ...takže si počkám, až mi je udělá muž :)

      Vymazat
  5. ...miluju to černé opaxitové sklo! Kdybych neměla stolků plný sklad, tak si hnedle jeden retro pořídím, ale takhle je mi blbý tahat domů další nábytek.-)
    Máš to krásně vyladěné a bez urputné načinčanosti a to já můžu:-) A díky!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé, já bych chtěla vidět ten tvůj sklad! A to sklo se mi taky líbí moc a naštěstí se zachovalo nedotčené.

      Vymazat