22 komentářů
  1. Krásné! Ty světýlka jsou super nápad!

    OdpovědětVymazat
  2. Jani, máš to tam tak útulné a moc inspirativní... Měj krásný tvořivý víkend :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Moc pěkné! Světýlka se mi líbí moc, jen mám pocit, že se k nám domu jaksi nehodí. Těším se na novinky z víkendového tvoření a děkuji za balíček, dnes dorazil!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Snad nějaké novinky budou, zatím jedeme pryč ....takže zase nešiju:-) A ty světýlka proč ne? Bílé by byly k polštářkům krásné....

      Vymazat
  4. Jani, krásně jsi to přestěhovala. Komoda se mi moc líbí - něco podobného bych chtěla do předsíně, ale kdo ví kdy a co to nakonec bude.
    měj se krásně užij si víkend Věrka

    OdpovědětVymazat
  5. Jani moc pěkné a úplně rozumím tomu, že když je člověk doma sám a nutně něco potřebuje přestěhovat...tak to jde:-))). Odkud jsou světýlka? Ikea?Krásný víkend!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně, jde to a máš na změny hlavně klid a nikdo ti nic nerozmlouvá....:)Světýlka jsou Ikea, chtěla jsem i bílé, ale ty nemají akorát mají ještě oranžové. Krásný víkend i tobě a opatruj se:-)

      Vymazat
  6. Krásna komoda.
    My sme s krstnou tiež podobne sťahovali nábytok - len namiesto kartónu sme používali handry. No musíme si poradiť, keď chlapa doma nieto, nie? :)
    A...dostala som náramnú chuť na nejaké fajnové domáce sladkosti. Tie lievance, ak sú to lievance, vyzerajú náramne dobre!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hadry jsou taky dobrá pomůcka. My si zkrátka vždycky poradíme :)

      Vymazat
  7. Taky bych počebovala být doma sama :o)) moc krásně tam u vás ...a lívance snad zítra dnes jsou knedlíky s vajíčkem . Pěný víkend !

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky Aranel, ... a knedlíky s vajíčkem jsou taky dobré :-) hezký víkend!

      Vymazat
  8. Krasne bydleni. Ta predelana nadesignovana komoda je krasna !

    OdpovědětVymazat
  9. Jani, to je nádhera.....moc pěkně jsi to vymyslela. Máš to doma kouzelné. Škoda, že jsem se nezastavila na tu kávičku:-)))Hezké flérovsko-vánoční tvoření:-) Eva

    OdpovědětVymazat
  10. Atmosféra celkem hmatatelná, naprosto ji hltám. Já stěhuji na osušce :-)

    OdpovědětVymazat
  11. Jani, ať děláš, co děláš výsledek je vždycky úžasný .... ty světýlka jsou nádherná ..... Marki

    OdpovědětVymazat
  12. Jani, ty o pátku a než se sem dohrabu, je neděle :o) Tedy na tvou předsíň se moc těším, tak v ním má skleník, kamarádka říká nástěnku, měním ho podle ročních období :o) Tedy jeho obsah! Moc se mi líbí tvá světýlka, zatím jedu ve svíčkách, ale i tohle má své kouzlo!
    Přeji krásnou neděli,pa Helena

    OdpovědětVymazat
  13. Jani maš to veľmi nádherne. A tu Ikea vam naozaj závidim, hmmm...niekto sa ma :-) ja ju mam viac ako 500 km :-( ale idem na sviečkach a na mojom skleníku ktorý mi tiež posvieti :-) Maj sa krásne a na predsieň sa tešííím aj ja.

    OdpovědětVymazat
  14. Zdravím, náhodou jsem se teď sem proklikla z Bohemia Living, kde jste mě zaujala v anketce - a díky za pělné čtení! Nedá mi to ale, nezastavit se u diskuze o světýlkách. Nítěná, ratanová i různé další lucerničky jsou i tady: http://www.hvezdari-vrsovice.cz/svetelne-retezy/ :)

    OdpovědětVymazat