15 komentářů
  1. Jo tak to je parádní terasa! My máme takové venkovní sezení z bývalého vejminku, kterému jsme odstranili jednu zeď, a nutně potřebuje taky nějaké vylepšení... Díky za inspiraci!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani, není zač ... a ať se vám sezení podaří!!

      Vymazat
  2. Jani, krása! Já jsem v bílo-tyrkysové zařídila náš apartmán u moře, konkrétně ložnici a s ní spojenou terasu a můžu vřele doporučit! Na letní lekování ideální :-)
    Krásný víkend! A ano, jaro k vám příští týden dorazí!! Mně to cvrdlikaly ptáci :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo tak už aby tu bylo, tady ptáci taky cvrlikají:-)) No a tvůj apartmán u moře musí být nádherný...Tak přeji krásné jarní lelkování:-)

      Vymazat
  3. Po teto terase uz jsem taky pokukovala..moc se mi libi sezeni z palet (nejen toto, ale i jine - spousty variant jsou na Pinterest), ale resim orisek co pouzit jako sedaky, aby to nebylo moc drahe, ale zaroven pohodlne a prakticke..Nenapada vas neco? Marie

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem si udělala už loni takové malé posezení z palet, měla jsem staré sedáky z pohovky, tak ty jsem na to použila. Jinak nevím, možná potáhnout nižší molitanovou matraci ...ale nevím, kde je prodávají, třeba by se dala sehnat přes internet. A ta se dá i jednoduše stříhat a upravit podle velikosti sezení. Tak at se dílo povede:-)

      Vymazat
  4. Jani, krása! A to tyrkysovou fakt nemusím...ale začínám ji brát na milost, v horkém letním slunci je dokonalá!
    Moc se mi líbí sezení a ty kameny v klecích, to když někdo dobře použije, to je velká paráda....
    Pohodový večer, pa Helena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No právě Heli, v létě na slunci je nádherná a připomíná mi moře!!! To sezení z palet je super, hodně o něm přemýšlím, akorát nevím, když bude na něj pršet, jak bude vypadat....no uvidím. Tak přeji Helenko také krásný víkend pa

      Vymazat
  5. Nádherná proměnatu bych brala také moc se těším na tu tvou!!!

    OdpovědětVymazat
  6. To bylo fajn u časopisů namísto té všudpřítomné virtuality, že jo?:)) Terasa je po proměně krásná, Ty ji určitě taky takovou budeš mít. Já si můžu leda tak dát tyrkysovej květináč na balkón:))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to prima pohovět si u časopisů, musím častěji:-) No a balkon ve městě také není k zahození, aspoň na malé posezení se hodí....:))

      Vymazat
  7. Jani, krásná proměna .... už se moc těším na tu tvoji .... tyrkysová barva je nádherná, evokuje ve mě moře a teplo, myslím, že to je dobrá volba, ............pa, pa a krásný víkend .... Marki

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky mi tyrkysová připomíná moře a slunce, papa Marki a krásný víkend:_)

      Vymazat
  8. Jani, tyrkysová barva je poslední dobou mojí favoritkou. Patří k létu a je moc optimistická.Už jsem ji v MB taky obdivovala. Hezký víkend. Eva

    OdpovědětVymazat