22 komentářů
  1. Janičko růžovou miluji a doma ji mám :-)

    OdpovědětVymazat
  2. No paráda! Vzhledem k tomu, že Stela "jela" mnoho let v růžové, tak se jí zatím vyhýbám.
    Jakým způsobem se dají v Čechách předplatit časopisy, o kterých píšete? Díky za info a hezký večer.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lucie díky. Katalogy nám posílají zadarmo jako propagační materiál. Posílají ho svým odběratelům, takže u nich musíte být registrovaná přes jejich weby jako odběratel - podnikatel a chtějí IČ. Zda by posílali katalogy jen tak nevím, ale zkuste jim napsat, jsou všichni velmi vstřícní a mají radost, když se jejich zboží líbí :-)) hezký den

      Vymazat
  3. Milá ping Jane:-)
    Mám růžové brýle denodenně na očích a někdy to pro mě není moc fajn barva:-)
    Doma ji zatím mám v malých detailech,ale ten Tvůj pracovní kout,je naprosto BOží!!!
    Myslím,že se budu inspirovat..hlavně ta kožešinka a stůl..no nádhera...
    Měj se krásně..
    Bi

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Bi, děkuji moc za pochvalu. No to je pravda není růžová jako růžová....tak opatrně s ní:-))měj se taky krásně J.

      Vymazat
  4. Zdravím Jani, moc pěkné dekorace a tahle růžová v tomhle množství je super! Taky by mě zajímalo , kde se dají katalogy objednat? Měj se !

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Luci, jak už jsem psala Lucii, tak katalogy posílají zadarmo svým registrovaným odběratelům a chtějí při registraci Ič. Jestli je pošlou jen tak nevím, zkus jim napsat. měj se prima J.

      Vymazat
  5. Je to úžasné! Koukám, že k sobě taky pouštíš barvy ;-)) Jani, můžu se prosím zeptat...stačí si o katalogy napsat nebo máš nějaké "tajné" kontakty? :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky Oliví,trochu růžové na oživení:-) Jinak jak už jsem psala oběma Luciím, tak katalogy posílají zadarmo svým registrovaným odběratelům a nevím, jestli je pošlou jen tak. Zkus jim napsat a zaregistrovat se přes jejich weby a jelikož máš e-shop, tak by ti to mohlo vyjít. Měj se pěkně pa J.

      Vymazat
  6. Jani, jasně, růžová ke mně domů taky může, začala jsem natírat židle narůžovo. Moc krásný příspěvek. Pracovnu Ti závidím,v mé pracovně musím začít dělat také nějaké změny... Měj se fajn. Monika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsem zvědavá na ty růžové židle Moni, teda jestli se pochlubíš:-) A pracovnu si lehce měním často, mám ráda změnu a tady můžu, jak se to líbí jenom mně ....a nikomu to nevadí :-) měj se taky prima J.

      Vymazat
  7. Elegantní, vkusné! Krása, Jani!
    A já a růžová u nás doma... moc ne, má ji Terka (trochu) v pokoji, který má světle olivové zdi, závěsy s růžemi, polštářky, to vypadá moc hezky.
    Pohodový večer přeji, pa Helena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Heli, já taky moc růžovou v interiéru ne...ale tohle se mi líbí a je to takové malé oživení v té bílé, šedé a černé. Moje Domča má taky ráda růžovou:-)) Měj se krásně pa J.

      Vymazat
  8. To je nádhera! Jak to všechny děláte, že to u vás vypadá jako z katalogů.) Asi je to tím, že děti už jsou velké:) - Tím jsem se teď uklidnila a můžu dál setrvat ve svém neladném nepořádku.)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Neboj, taky se dočkáš :)...ale pořádek v dětských pokojích u nás teda také není, i když jsou už velké. Pořád spoléhají, že to maminka uklidí:-)

      Vymazat
  9. Jani,krásně sis to tam vyladila.....úplně mám chuť taky něco vylepšit. Někdy bych potřebovala růžové brýle:-)))) Krásný večer.Eva

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Evi, někdy by ty brýle nebyly špatné, ale horší je, když je pak sundáš...krásný večer pa Jana

      Vymazat
  10. Janičko, ani nevíš, jakou radost jsi mi tím příspěvkem udělala, Madam Stoltz je má srdeční záležitost,věci od ní M.I.L.U.J.U.....Marki

    PS: Janí, já chci taky katalogy !!!! Komu mám napsat????

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marki, MS je fakt skvělá. O katalogy si napiš MS, třeba když jí napíšeš, že ji hrozně moc miluješ, tak ti nějaký pošle:-)) Jinak se u ní musíš zaregistrovat s IČ.....pa Jana

      Vymazat
  11. Jak málo stačí ke změně! S růžovou jsem v naší mužské domácnosti chvíli bojovala, nakonec zvítězila touha po tom si domů propašovat trochu víc ženství, takže ať žije .)

    OdpovědětVymazat
  12. Já mám s růžovou také problémy u svých mužů, ale pracovna je jenom moje území, tak si tam zdobím i na růžovo ... i když muž trochu povytáhl obočí :-) měj se prima

    OdpovědětVymazat