16 komentářů
  1. Právě peču s Marťou taky mrkvové, dělám ho už léta, je to naše nejoblíbenější cukroví :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak doufám, že bude chutnat i u nás :). Teď jsem dodělala dvoubarevnou nepečenou roládu, taky dobrá už jsem ochutnala ke kafíčku:-) Ráno jdu běhat ....

      Vymazat
  2. Já jsem mrkvový dort ochutnala poprvé tady v Itálii a strašně moc mi zachutnal... Mrkvové cukroví jsem ale nikdy nezkoušela, supr nápad - jestli mi zůstane alespoň malá chvilička volna, určitě vyzkouším ;-)!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem ho poprvé ochutnala v Marks&spencer a lepší jsem nejedla :) Tak at se povede!

      Vymazat
  3. Krasne ti to pečie Janka...si šikulka. Mne včera dali na chodidlo pod sadru došlapavatko a dostala som povolenie kooonečne jemne dostupovať na nohu, takže sa začína rano moje pečenie :-) Manžel kúpil jednu krabičku pečenia ale domáce sú domáce, tak sa pokúsim aspoň niečo základne upiecť. Krásne pečenie prajem aj naďalej.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mery, je mi tě teda líto, mít zlomenou nohu musí být hrozné. Mně stačil ten loket a už jsem šílela....Tak ať se ti to rychle zahojí a a moc na tebe myslím!

      Vymazat
  4. Jani, je vidět, že mrkvovému pečivu jsi opravdu věrná! Vypadá výborně, ale letos už neee, mám splněno! S balíčky "vzorků" chodím na návštěvy taky, jen nemám tak krásné cedulky, jako ty!
    Měj příjemný večer! Pa, Helena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Heli, to jo, moc mi chutná. A to cukroví je jednoduché a snad bude i dobré. Já splněno ještě nemám, sotva jsem začala :-) Pa a také hezký večer:)

      Vymazat
  5. Jani, mrkvové jsem ještě nezkoušela. Ale taky ráda experimentuji, tak určitě vyzkouším. Díky za recept. Krásný poslední předvánoční víkend přeji.

    OdpovědětVymazat
  6. a ja mám technické pripomienky....práve som dopiekla tie keksíky, ale.....
    moje sú chlpaté....aj najemno nastrúhaná mrkva má vlákna....
    strúhaná mrkva je vodnatá a veľmi mi riedila cesto....
    babo raď.....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Když se mi těsto lepí, tak přidávám mouku. Chce to si těsto upravit a každý má jiné ingredience ... asi jsi měla moc šťavnatou mrkev ...

      Vymazat
  7. nádherný váleček.klára

    OdpovědětVymazat
  8. Ahoj Jani, přeji Ti krásnou poslední adventní neděli resp. její zbytek! Jdu zabalit poslední vánoční dárky a vyžehlit, ale už tak nějak v klidu.

    OdpovědětVymazat