13 komentářů
  1. No to by byla Jani.....ještě že jsi taková záchranářka.:-)))Máš to doma moc hezky vyladěné. Příjemný večer Eva

    OdpovědětVymazat
  2. Jani, ty mi dneska dávaš. Takéto kreslo je moja srdcovka. Strašne by som ho chcela, len si zrejme musím počkať na to pravé. Zatiaľ som našla len za nehorázne ceny. Stodolu nemám ani povalu, kde by sa len tak objavilo. Tak čakám, raz sa mi určite pošťastí. Raz mi niekto povedal, že stačí len silno túžiť a sen sa splní :)) Dať ho do stodoly by bol hriech.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Rendi, jak píšu, mám ještě jedno stejné bez kusu nohy ve stodole a to má dokonce ty ozdobné šišky......a je zadarmo :-)))))

      Vymazat
  3. Jéé Jani, my máme podobné křeslo doma. Tady je :).http://www.vintagelover.cz/wp-content/uploads/2012/06/IMG_1223.jpg Také jsem rám křesla natřela na bílo...jsme stejné :). Monika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jéééé Moni, tak to se jdu hned juknout :-))... no taky jsem si všimla, že máme hodně společného :-)))) měj se prima Jana

      Vymazat
  4. Jeeeminenku, to je nádherááá a ta biela mu pristane :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Křeslo je fantastické, moc ti ho závidím. Dost jsem se pobavila u zátky od karafy a zátkou z IKEA jsi mě úplně odzbrojila :))), fakt vtipné. Odkud je prosím ten krásný svícen, co vidím na stole? .) A ještě se chci zeptat na olivovník...vypadá jako z OBI. Mám stejný, jen květináč je v černé barvě. Jak se o něj staráš? Protože já ho měla přes léto venku a když uhodily první mrazy, šupajdil domů a moc se mu to nelíbí (přesto, že mu netopím!).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Olivíčku, jak píšu, dám úplně stejné křeslo bez kusu nohy zadarmo,dvě nepotřebuji.... nechceš si pro něj přijet a rovnou obhlídnout chaloupku...))??? já vím je to dost z ruky :-(((( Jestli myslíš ten malý svícen na první fotce, tak ten jsem dostala už asi před 4 lety a nevím odkud je....olivovník je opravdu z OBi, já ho také měla venku, teď chvíli doma na okně, ale také nebyl spokojený, tak ho mám teď na verandě a vypadá dobře ... chce ho trochu pořád zalévat, ale ne moc. Mám ho první rok, tak doufám,že mi vydrží!!! Moje ségra ho má už několik let v bytě a přežívá, tak snad i ten náš :-))

      Vymazat
  6. Je to nádhera-křesílko nemá chybu ani se nedivím,že ho nechceš dát do stodoly!!!!!!!Krásný večer!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. že jo Míšo, byla by ho škoda...:-))) také se měj krásně

      Vymazat
  7. Jani, myslím, že si restaurátorka na jedničku! Škoda, že se v něm dobře nesedí...vypadá skvostně.
    Pa, Helena

    OdpovědětVymazat