19 komentářů
  1. Jani, je to krásný kousek, moc se mi líbí, ale chápu tvého manžela. u nás by to bylo podobné :o(
    A kavička na zahradě? U nás zatím sníh, takže jaro ještě zdaleka nečekám! Paaaa Jíta

    OdpovědětVymazat
  2. Můj muž by si toho určitě ani nevšiml! Mně se tenhle kus nábytku líbí v bílé i v té původní barvě. Je krásný, zahrada taky!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekuju, Lucie:) . Tak to mate dobry. Můj muž, když tenkrát přišel tak si nemohl nevšimnout, skleník stojí přímo naproti vchodu ...a zesinal:))

      Vymazat
  3. Co ti muži mají proti bílé? je to všude stejné, u nás obzvlášť.
    Krásně jste natřela a hezky se tam vyjímá. Vystavené sklo - paráda.
    Fandím!
    Jiřina z N.

    OdpovědětVymazat
  4. Celý profil máte nádherný, kafe venku v zimě je dobrý nápad. Snad bude hodně slunka na další oper air šálky. Včera mi zrovna z Westwing přišly dvě velké čtveraté skleněné nádoby (na bylinky a třeba suš. jablka), protože sklo jako Blíženec miluji. Taková kouzelná hmota nehmota��, Opatrujte se Jana ze zasněženého Jihu Moravy

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Jani, moc děkuji za pochvalu. A kafe na zahradě zatím bohužel nebude, u nás dnes sněhová kalamita:))

      Vymazat
  5. Jani, to by byla škod rozvádět se kvůli takovému pěknému skleníku ;-)
    Strašně se mi líbí ty broušené misky na nožičce !
    U nás už jsou také jen zbytečky zmrzlého sněhu :-o
    Tak přeji pěkný víkend!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To by byla. Ale už je to skoro rok, tak je to snad zapomenuté. No ale musím si trochu dávat pozor, co doma stěhuji či natírám:) pa Ilonko! :)

      Vymazat
  6. ZDravím fanoušky bílé...
    u nás by to bylo to samé, na rozchod(nejsem vdaná), na talíři bych to měla sto let a mě se to Jano líbí! Mám choutky natřít stůl, police (bílou :D), sbírám odvahu. ale musím napsat, jak krásně vzdušně a uklizeně vypadá chodba. U nás je průšvih když se vyrýsuje nějaká plocha, kam by se mohlo odložit něco, aktuálně: topítko, metr, rukavice pracovní, zapalovač, stále nové a nové harampádí. Když přijde návštěva ihned zahltí komodu. Nemám sílu už nikomu vysvětlovat ať mi tam nic nedávají:D Jani ještě dotaz, čím máte prosí natřený stůl v kuchyni? Ptala jsem se jednou na IG, ale zaniklo to asi v davu, tak se ptám ještě jednou, díky moc za odpověď.
    Pavla

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tomu rozumím, taky pořád uklízím "odložené věci" ..... Stůl v kuchyni je natřeny obyčejným balakrylem, ale není to úplně ideální, zrovna se chystám ho celý zbrousit a znovu natřít nějakou kvalitnější barvou. A odvahu mějte, pokud to tak cítíte, tak to udělejte, některé změny mi manžel chválí a jsou k lepšímu. Dům krásně prosvětlí a hned je to optimističtější! Tak přeji hodně odvahy a krásný u nás hodně zasněžený večer:)

      Vymazat
  7. Nechápu,co je to teď za mánii vše natírat na bílo nebo zařizovat do bílé, ale to je věc vkusu každého.Chápu vašeho manžela, mě se také víc líbí tmavý, to přetřené je takové nevím....amatérské.Ale jak říkám,proti gustu.....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zčásti máte pravdu, ale to je každého věc. Já miluju bílou hlavně proto, že je dům o mnoho světlejší a třeba moje kamarádka taky všechno natřela na bílou a říká, že se jí v bytě mnohem lépe žije a dýchá ... a má pocit, že má nový byt:)

      Vymazat
    2. Já myslím, že to možná souvisí s takovou přehlceností světa, všeho je moc, věcí i podnětů, a ta bílá prostě přirozeně zklidňuje, zjemňuje... toť má teorie, kterou mám potvrzenou i vlastním bydlením. Věra

      Vymazat
  8. Zajímalo by mě, jaká je Vaše zahrada, celý ten blog vypadá hrozně pěkně a váženě. Nevím, jestli byste mi doporučila udělat si třeba zahradní jezírko, po čem tolik toužím. Koupila bych si tam nějaké pěkné rybičky a kytky. Nemáte také něco na svojí zahrádce, že bych se mohla juknout a trochu se i inspirovat.

    OdpovědětVymazat
  9. Celkem mě dostává kolik domácností stále doma nemá nainstalovaný systém zavlažování.Jakmile se k tomu totiž dostanete tak pochopíte jaké to je když máte opravdu čistou hlavu z toho, že nemusíte tahat konve s vodou. Mám rád tento typ ušetření práce.

    OdpovědětVymazat