10 komentářů
  1. To se tu, ale někdo má si takhle někam vycestovat.
    Pane jo, ty fotky se sluníčkem jsou nádherné, nemluvě o tom, že se mi líbí i ty uličky :)

    OdpovědětVymazat
  2. Jani, mohu se podepsat pod vše, co si napsala. A ráda! V Plaikas jsme se zastavili po cestě do kláštara Preveli. Úžasné misto!
    Přeji hezký podzim! Helena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Klášter Preveli je nádherny, tam jsme byli minule :)

      Vymazat
  3. Kréta je nádherná, ale vztah Řeků ke zvířatům je pro mě naprosto nepochopitelný a necitlivý a to je pro mě důvod tam už nikdy nejet a to mě s ohledem na přírodu, městečka, moře, atmosféru...moc mrzí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Olivko, řekla bych, že už se trochu zlepšili. Alespoň, co se koček týká. V městečku byla místa, kde měly nasypané suché granule a nepotkali jsme tam hladovou a vyhublou kočku. Všechny byly nádherné a dvakrát tak velké jako ty naše. Psi tam jsou bohužel uvázaní na řetězech, bylo nám jich líto. Možný důvod je i ten, že se tam nezavírají vrata, vesměs nemají ploty a zahrady jsou otevřené, tak aby pejsci asi nelítali po městě a netoulali se....Ale zlepšení tam už je vidět. Jinak kozy a ovce mají svobodu, ty si chodí kam se jim zachce po celém ostrově :)

      Vymazat
    2. Tak my přelézali ploty a plnili psům misky vodou koupenou v marketech, psům za zavřenými vraty a na řetězech na přímém slunci, kočky vyhublé na smrt krmili u snídaně a vedla jsem několik hádek s personálem, proč to dělat budu a fertig, to samé kozy a koně...doufám ve zlepšení.

      Vymazat
  4. Krásné fotky, nad Řeckem jsme letos lamentovali i my, ale vyhrála Itálie :D Nebyla jsem totiž schopná si vybrat pěkné místo v našem rozpočtu nechtěla jsem dělat kompromisy :) A ty uličky na fotkách jsou prostě....nádherné, to je prostě celé moje, na ty jsem se těšila i do té Itálie :)

    OdpovědětVymazat
  5. Řecko je taková krásná jistota a to téměř jakékoli místo !

    OdpovědětVymazat