9 komentářů
  1. Jani, u nás zatím asi 10 kapek... Ale teď bouří, zatím bez vody.
    Navzdory suchu moc krásné fotky!
    Posílám pozdravy, Helena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Helenko děkuju!:) Tak at déšť dorazí i k vám. U nás prší i ted odpoledne:)Taky posílám pozdrav!

      Vymazat
  2. Jani, vy nemate studnu? Ja zijem na rovine, o podzemnu vodu nie je nudza... takze zahrada bola kazdy den polievana veru trava rastla ako diva... teplo, polievanie a pred tym som hnojila... naozaj mi je luto zahrad, kde nie je distupna voda na polievanie

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani, máme studnu. Ale bohužel už se vyprazdňuje, tak vodou hodně šetřím ..... To se máte, že máte podzemní vody dost, tady je to hodně špatný. Posílám pozdravy:)

      Vymazat
  3. Ešte snáď ani jeden rok som tak intenzívne nepremýšľala o šetrení vodou ako toto leto. U nás tiež veľké sucho a vlastnú studňu nemáme. Tak sa snažíme zachytávať aspoň dažďovú vodu a aj v kuchyni napríklad pri umývaní zeleniny alebo ovocia vodu nevylievam ale zalievam ňou kvetinky. S ideou sviežeho zeleného trávnika som sa už dáno rozlúčila, príde mi to veľké plytvanie zalievať trávu pitnou vodou. Našťastie cez víkend sme mali konečne intenzívne dažde, tak záhrada aspoň trošku ožila. Janka, tá tvoja je naozaj prekrásna.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je bohulibý přístup:) Taky se snažím šetřit vodou, ale tak dobre mi to nejde. A dekuju:)

      Vymazat
  4. Jani, kvete mi ta Tvoje sasanka...zalévala jsem ji jako divá v tom suchu, ale teď se myslím už zabydlela:-) tak ještě jednou děkuji, Eva

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je skvělý! :)) Ty moje jsou letos polosuchy, ale snad to přežijí.....

      Vymazat
  5. Já jsem také čekala na déšť jak šílená. Celou dobu nás trápilo strašné sucho, které nejenže začalo ničit trávník, ale také se pustilo i do úrody zeleniny a postupně ovocných stromů. Bohužel většina rostlinek nám uhynula, takže se úspěch nekonal. Naštěstí už máme zavlažovací systém, takže se nám to daří alespoň trochu ukočírovat.

    OdpovědětVymazat