8 komentářů
  1. Jani, to bych potřebovala, krásná procházka! pa Jíta :o))

    OdpovědětVymazat
  2. Dobrý den paní Jano, nádherné fotografie. Na jedné fotografii mi rozvětvené stromy připadají jak baletky. Moc hezky fotíte, opravdu. S pozdravem Miluše.

    OdpovědětVymazat
  3. Nádherne ukľudňujúce a úprimne túto možnosť závidím Jani. Andrea

    OdpovědětVymazat
  4. Já tedy na relaxaci a vypnutí hlavy využiji vždy oblíbeného pořadu Červený Trpaslík. Zapomenu na vše své starosti a ještě se skvěle zasměju. Jinak, zajímalo by mě, jaký máte názor na léky? Používáte léky, nebo nemoci léčíte například bylinkami? Já mám teďka trochu kašel a rozhoduji se, zda koupit léky, nebo raději nějaké bylinky. Děkuji všem

    OdpovědětVymazat
  5. Kdy nemohu u nás doma najít psy ani kočky a jiné mazlíčky, tak jim nachystám u domečku konzervy pro psy a oni se najednou jako nazavolanou sami ocitnou vedle mě. Je to naprosto jednoduché. Zvířata letí na žrádlo více než lidé.

    OdpovědětVymazat
  6. Už ani náš pes někdy s námi v baráku nechce být. A to jsme mu přitom pořídili naprosto BOŽÍ konzervy pro pejska. Přesněji jsme je sehnali na internetu a právě vy si je můžete pořídit zde. Nebudete litovat, chutná to fakt skvěle, podle psa.

    OdpovědětVymazat
  7. Mně už také dost vadilo to že jsem si nemohla nikde ulevit atak jsme se rozhodli že kromě toho že si na zahradě postavíme nové kurníky pro slepice tak ještě pořídíme nějaké relaxační křeslo a uděláme si pěkné místečko na odpočinek. Nemůžeme se upracovat k smrti.

    OdpovědětVymazat