10 komentářů
  1. Jano, to je idylka:o) Práce na zahradě mě čekají o víkendu a nesmírně se těším! Zítra jsem zvědavá na vaše novinky. Krásné dny přeji. Alena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aleno, zahrada je balzám na duši, hlavně po zimě :)

      Vymazat
  2. Krásne, už to aj u nás je tak nejak...len to poloprázdno mi doma chýba!
    Maj sa krásne:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Alenko, na zahradě to je nádhera! Doma už to tak prázdné nemám, zase jsem se nechala unést a pořídila si pár pracholapek :))

      Vymazat
  3. Ach to jaro, to je krása! A tu kroucenou vrbu závidím, u nás nikde žádná není a kupovat pár větviček se mi opravdu nechce :-D

    OdpovědětVymazat
  4. Ten bílý domek s modrými okenicemi je váš? I pokud ne, je to naprostá pohádkovost. A ten oheň vypadá skoro jako vlna, ohnivá ovečka.

    OdpovědětVymazat
  5. Máš opravdu krásné fotky, ráda bych něco takového vybudovala i na naší zahrádce, ale úplně prvním krokem na jaře bude aplikace mulčovací netkané folie, kterou jsme kupovali z obchodu https://www.agrotex.cz/katalog/cz/zbozi-2/agrotextilie/mulcovaci-netkane-textilie a čeká na nás v garáži.

    OdpovědětVymazat
  6. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  7. Zdravím a krásné fotky! Moc se mi líbí kolik dekorací se dá vytvořit i během roku. Já si pořídila také nějaké dekorace (chrliče, zvířecí makety do jezírka, ...) a vše zde https://www.zavlazovaci-systemy.net/. Díky, že existuje i zavlažovací systém, který mám od letošního roku a jsem velmi spokojená. Máte taky? Určitě doporučuji :)

    OdpovědětVymazat