14 komentářů
  1. paradne!!! a pritom take jednoduche a efektne :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Janka, dik za návštevu u mňa. Ja som ťa z môjho blogu nemohla navštíviť, nejde mi ťa otvoriť. Ma napadlo teraz skúsiť cez Lucku, Lucie living z jej blogu to ide :-) Svietnik na advent je nádherne dielo. Našla som u syna minule nádherny kus dreva :-) vyrabam si podobny len ja som volila na sviečky jamky, nenapadlo ma kovovy držiačik na sviečku, ty si praktickejšia :-))Ahoj maj sa krásne.

    OdpovědětVymazat
  3. Svícen je nádherný, v jednoduchosti je krása :-) skvělý nápad. Přeji hezký víkend D.

    OdpovědětVymazat
  4. Janí, nádherné.
    V jednoduchosti je opravdová krása.

    OdpovědětVymazat
  5. Jani, je opravdu nádherný! Strohá dokonalost.
    Přeji hezké dny, Helena

    OdpovědětVymazat
  6. Super návod, těšila jsem se:) Taky mám na půdě odložený špalek;) Hezký víkend. Eva

    OdpovědětVymazat
  7. Jani, krásné. Taky se na podobný chystám - jen do kulatého polena. Snad na něj dojde a dokončím ho:)

    OdpovědětVymazat
  8. Super nápad, také se mi moc líbí!
    V.

    OdpovědětVymazat
  9. To je úplně parádní nápad! Díky za inspiraci. Já mám pro podobné svícny docela slabost. Musím se ale přiznat, že v poslední době jsem si asi nejvíc oblíbila takové ty solné svícny Těch mám doma hned několik. :-)

    OdpovědětVymazat
  10. Jéé, ten je opravdu moc krásný. U nás doma si také vyrábíme adventní věnce sami. Mě i dceru to doopravdy moc baví. Nedávno jsem narazila v Hornbachu na slevy na různé výtvarné potřeby (tavící pistole, ozdobné řetězy a tak podobně). Bohužel jsem měla před výplatou a tak jsem si nemohla dovolit koupit vše, co jsem chtěla. Doma mi manžel poradil, abych si stáhla tuto virtuální platební kartu . Druhý den jsem tam zajela a nakoupila vše na ni!

    OdpovědětVymazat
  11. Peněz sice moc nemáme na rozdávání, ale zase víme že skutečně chceme aby to u nás vypadalo dobře. Proto si budeme teď za ušetřené peníze kupovat dřevěné dekorace, které se nám oběma moc líbí. A co je vaše snová výzdoba?

    OdpovědětVymazat