11 komentářů
  1. Jani, ty umíš nafotit i ty obyčejné hadry jako kdyby to bylo kdovíco:o))) A o Hariu už jsem taky slyšela a chtěla bych si od nich něco pořídit. Tak díky za tip. Krásný víkend k vám do brdských lesů :oo))) pa Jíťa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jitu, díky, jsi mě pobavila. To víš, já miluju styling, takže si se vším, co fotím, ráda hraju:)

      Vymazat
  2. Och, všetko pohladenie :-))))
    Naďka mi dnes ukázala, že si kúpila ten plechový kávovar na šporák, kde sa prekvapká káva...ešte za socíku sme ho s mužom mali, umlela si na svojom drevenom mlynčeku - svadobnom dare, kávu ( musím odfotiť je krásny )a vyvoniavala tu ako moja mama, aj so super tekvicovo- mrkvovou polievkou :-)(objavili sme debničkový predaj ).
    Takže radosti, rozmrazila som chladničku, vypratávam špajzu, ide mi z Ikea voňavý Ivar :-) V tom kameninovom tĺčiku z Ikea mám soľ, čo sa jej nemôžem nabažiť (kameniny ) a Obi nám tu otvorili :-) pôjdem pozrieť:-)
    Ja sa budem vytešovať, keď si dám ľanové vankúše z akcie ND :-) a slimačím tempom sa blížim k ľanu z Ikea, budem šiť ručne a papierové tašky z ,,donášky,, a od Baťu tiež odkladám :-)
    Je fajn január, začali sme s Janíkom od začiatku a inde a s iným pracovníčkami :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Italský presovač na kávu je taky super. Akorát, že mně to množství nestačí, potřebuju kafe pořádné. Takže tohle je přesně pro mě. A radost může být i dobře poklidit, to já mám taky ráda, když na to mám ovšem čas:) Tak ať se s dětmi daří a krásný víkend.:)

      Vymazat
  3. Já ty vaše fotky miluji, Jani, jsou vždycky tak krásné. POsílám pozdravy od nás ze severu, u nás máme jen sněhový poprašek, ale taky pěkně mrzne. Mirka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mirko, děkuju! Mně to fotografování taky hodně baví. U nás je sněhu moc a je to fakt nádhera. :-)

      Vymazat
  4. Ano, je dulezite umet si udelat radost a vam to jde:-). Hezky vikend. Marcela

    OdpovědětVymazat
  5. Ach, jaká škoda, že mně nákupy čehokoli moc radosti nikdy nepřinesou (krom knih).
    Můžu se zeptat, jakou dáváte do toho překapávače kávu? Ochutnávali jsme kávu z podobného dripperu "přes bavlnu", a přestože káva byla kvalitní, vůbec nám nechutnala. Ale vizuálně se mi to líbilo moc! Hezký víkend!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já třeba nerada chodím po nákupních centrech, ale když vím, co chci, tak většinou jdu cíleně a hlavně přes internet, takže ano, radost si dělám ráda:-) Kávu jsem si koupila zároveň s koupí dripperu a byla mi doporučena Costa Rica Tarrazu a je moc dobrá. Ono je hodně důležité bavlněný filtr dobře propláchnout vodou a pak dát do mrazáku, aby nezatuchl a nebyl cítit. Ale abych pravdu řekla, přijde mi to úplně stejné jako přes papírový filtr. Takový znalec kávy zase nejsem...:-))

      Vymazat
  6. Parádní radosti, Jani! Na kávu z tohohle udělátka chodím do jedné kavárny, majitel si ji i sám praží - zážitek! Jo, a úchvatné je dřevo na pelesti vaší postele.
    Měj hezký večer, pa Helena

    OdpovědětVymazat