9 komentářů
  1. Taký krásny stolík som ešte nestvorila !
    ... ale na svoju bočnicovú lištu som hrdá ! Moc. položila v podkroví základný feeling. Viem, chválim si ju len ja. Bude aj v budoári, a palety tiež čakajú, drobnejšie...poslala som muža pre ne do susednej dediny, ostali na chodníku po dláždení, išli sme okolo nich autom viac krát, ale moje výkriky nadšenia, že tieto menšie chcem, ignorovali ! Barbari.
    Mám to ako ty, vynášam z domu nábytok, ale my už máme plný záhradný domček a drevárku, urgujem kamarátku nech už vymaľuje a...viem ty už len dolaďuješ, ja začínam...
    V podkroví mám rozložené veci na dlážke, očami tam pripevňujem ,,industriálne propriety,, fotky BG...ale zatiaľ sa mi podarilo len naplniť krabice, trochu podvodom, že im to vybalím, keď to dopremiestňujeme...juch ! vyhodím to !
    Moje deti si tiež zvykajú, ja ich musím učiť, že toľko vecí nepotrebujú...spočiatku vykrikovali po mne rôzne heslá, ale teraz tá najurputnejšia sa už,,chytila,,! Má nový ruksak, z brúsenej kože, tmavý,z poľovníckých potrieb ( :-) ) a chce aby som jej to ,,umiestnila ku klobúkom,, do budoáru, juch !!!
    Ja pri ,,tvorení,, musím asistovať a robiť terapie...:-( ale ako hovoríš, každý máme tu ,,svoju hĺbku,, záberu...:-) papa a tvor !

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty jsi taky holka šikovná! :-)) No a s dětma to mám podobně, moje Domi prohlásila, že to teď u nás vypadá, jako kdyby nás někdo vykradl ... Takže jak vidíš, sranda je i u nás:)) pa a krásný víkend Ališku, samozřejmě tvořivý!

      Vymazat
  2. Jani, spojením kovu a dosák si vytvorila nádherný kúsok. Andrea

    OdpovědětVymazat
  3. Hmm, uzasne to funguje - to prirodni drevo jen tak, a vosk. Potrebovala bych stodolu, u nas zatim tyhle poklady nemame. Moc pekne. Marcela

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju! Stodola je poklad k nezaplacení. Tam se toho najde a vejde! :)

      Vymazat
  4. Já přebytečné dekorace rovnou rozdávám, ještě nikdy jsem se k nim totiž nevrátila. Ale zase je pravda, že sice mám ráda poloprázdné prostory, ale mnohem radši jdu na návštěvu ke kamarádkám výtvarnicím, kde prolézáme knihy, veteš, kuchyň, obrazy ... a pořád je co prohlížet. Prázdné interiéry mají některé kamarádky taky, ale za chvíli se tam nudím :) Ale ať každý má, v čemu je mu dobře. Hezký víkend!

    OdpovědětVymazat
  5. My sme tiež pred koncom minulého roka oslobodili byt od zbytočností a je to tak lepšie :) Myšlienky dostali priestor na realizáciu, svetlo prúdi každým zákutím a lepšie sa nám dýcha :)

    Patrik
    Mes Hommes

    OdpovědětVymazat
  6. Pane jo, vážně pěkný stolek. Já už se dostala do fáze, kdy musím věci i vyhazovat nebo věnovat, půda i sklep se nám zaplnili. Takže když tam chci uklidit něco většího, nejdřív musí proběhnout probírka stávajícího osazenstva. Před vánoci jsem tak objevila 3 stojany na stromek.

    OdpovědětVymazat