13 komentářů
  1. Nádhera! Díky za úžasný zážitek! Katka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Katko není zač! Zážitek to tedy byl! Nádherný .... a náročný :))

      Vymazat
  2. Jani,
    teda tolik kilometrů v divočině a vedru :-o
    Máš můj obdiv!
    A určitě i velký zážitek to byl!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ilonko, bylo to nádherné. Ale kdybych věděla co mě čeká tak nevím nevím ....:)) Takže jsem ráda, že jsem to nevěděla, jinak bych to nezažila.

      Vymazat
  3. Krásné fota :) já jsem se takto vydala z pece trasou přes výrovku a luční boudu na sněžku, no myslela jsem, že nějakých 11 km, tak 3 hodiny? já nevytrénovaná povalečka jsem vyšla v 9 a málem jsem nestihla prohlídku v dole kovárna (obří důl) v 17:00 :(( a to byla všude asfaltka, i když to je asi horší, protože na růžovou horu se mi tím "nepřístupným" lesem, šlo mnohem lépe :) na šumavě jsem byla u černého a čertova jezera a moc se mi to také líbilo ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Takže taky podobný zážitek ...:) U Černého jezera jsem byli předloni a taky jsme to dost neodhadli a ještě navíc bloudili. Ale to nebylo takové vedro. Pro změnu zase pořád pršelo :)) Tak turistice zdar!

      Vymazat
  4. ... přijeli jsme od Stožce na kolech a pak šlapali nahoru (bez kol) ... opravdu nádhera, ale to nebylo takové šílené vedro ... je tam všude krásně ...
    Hezké dny přeju. Jarka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jarko, cyklisty jsem v tom vedru obdivovala, já sice jezdím na kole docela ráda, ale raději chodím pěšky. Mám pocit, že si to víc užiju a hlavně se dostanu tam, kam to na kole nejde ...:)) A na Stožci je taky krásně, no všude je tam hezky:)

      Vymazat
  5. Paráda :) Každé léto jsem trávila týden na dovolené někde u nás v Česku (hezky aktivně, polehávání na pláži není nic pro mě) a letos na to nějak nebyl čas, takže jsem si aspoň četla tvé příspěvky a kochala se místy, kde to znám i kde jsem ještě nebyla. I když v tom horku, co letos bylo, to ti ani nezávidím :D Moc děkuji za nádherné články a fotky. Tady musí každý vidět, jak je u nás krásně :))

    A teď jsem si vzpomněla, že mě na podzim čeká prodloužený víkend v Českém ráji, takže i letos si užiju výletů po malebné české krajině :)

    Měj se krásně, Kamila

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kamilo, moc děkuju a jsem ráda, že se ti příspěvky líbily. Já právě taky nejsem plážový povaleč, i když na druhou stranu mám ráda teplo a slunce ....ale někde ve stínu. A tyhle aktivní dovolená jsou něco pro mě. Tak ať se ti v Ráji líbí a užiješ si! :))

      Vymazat
  6. Jani, smekám před vaším výkonem... V těch teplech mě to nejvíc bavilo u bazénu a v něm :o) Ale fotky jako ty fakt nemám :o)
    Posílám pozdravy, Helena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Heli, to věřím, ten bazén bych na vrcholu hory tedy taky brala ....:))) pa

      Vymazat