12 komentářů
  1. Jani mňam višne zbožňujem. Bohužiaľ mamine v záhrade nejakým zvláštnym spôsobom vyhynula, čiže zdroj vyschol. V našej novej záhrade však určite nebude chýbať. Andrea

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Andrejko, to je škoda. Ale určitě si ji vysaď. My už bohužel na zahradě nemáme ani kousek místa, kam bych ji mohla zasadit ... všude samé stromy a stromy ...:))

      Vymazat
  2. V dobrém závidím. Všechno je k nakousnutí :-)) Krásné léto A.

    OdpovědětVymazat
  3. Višně též miluji, ale u nás už je máme dávno snědené, sousedi mají obr strom, který je napůl u nás, tak jej s dovolením očesáváme, tak je to i s malinami. Letos poprvé nebudou blumy, což je škoda, pač ty též miluji, ale švestky mi to vynahradí, těch bude též hromady. Jinak co miluji jsou sušené višně, těch bych se ujedla a nevím přestat.
    Měj se krásně Zuzka morkusovic

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zuzko, u nás je to stejně, máme maliny taky napůl přes plot a tak je taky utrháváme. Nejlepší jsou horké maliny na lívanečky, ty mají úspěch :) No a u nás zase nebudou letos švestky, ta naše stará se loni dost vyčerpala a letos na ní už nic není... ale nevadí sousedi mají i švestky! Pa

      Vymazat
  4. Jani,ja tak to trávila páteční den;-)Zavarovala jsem najednou okurky a meruňky,které mi přivezl můj osobní zelinar z Moravy:-)Mísu visni jsem také dostala od sousedu,stejně jako vloni ořechy a cukety:-)Výměnné sousedské a blogerske obchody stále fungují;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo tak osobního zelináře bych si taky dala líbit! A je fajn, že výměnné obchody fungují. A pár ořechů od tebe si ještě šetřím :))

      Vymazat
  5. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  6. Po delší době opět zdravím JAni :-))taky si pamatuji na výměnný obchod se sousedy... Teď bohužel zahrádku nemám a tak ráda bych s někým úrodu měnila :)))
    Hezký letní týden. Eva

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Evi, no jo, ty jsi pořád na cestách a užíváš si:)) A tak to má být. Tak pa a krásné léto! :)

      Vymazat
  7. I don’t know how should I give you thanks! I am totally stunned by your article. You saved my time. Thanks a million for sharing this article.

    OdpovědětVymazat