12 komentářů
  1. Tak přesne takove zahrady miluju. Nic vyumelkovaneho. Nadherny.

    OdpovědětVymazat
  2. Krásná inspirace. Pro mě teda jen pokochání. Ty smalťáky na plotu jsou skvělý.

    OdpovědětVymazat
  3. Tak to je ono...tie akoby zanedbané záhrady trošku, kde rastie mnoho druhov bylín, rastlín, všetkého zeleného...kus dreva...krásna patina na záhradnom nábytku, nič nalinajkované, na zemi pítko pre vtáky ...a papraď som si tiež zamilovala, lebo jednu máme na našej záhradke...túžim mať taký kus krásnej záhrady u nás na našom malom pozemku...

    OdpovědětVymazat
  4. Tak tento typ zahrad můžu a doufám že i jednou budu mít ;)
    Martina

    OdpovědětVymazat
  5. Naša záhrada inú možnosť nemá :-)...musí byť sama sebou...teraz je z nej džungľa ,keď prší...a je pravdou, že záhrade treba nechať jej dušu....tehly sme začali dávať tiež do zeme,treba ich penetrovať..už ma neznervózňujú vybetónované plochy môjho muža ..vystierkujeme ich nejakou cementovou stierkou...dovolila som mužovi,nech si mieša cementové kašičky a stierkuje :- ) , keď to dopadne dobre vystierkuje aj dom...omietku máme a ostane na zakúpenie posúvnych drevených okeníc......kamene a rastliny si nosím z lesa,papradie,trávy,trvalky,brečtan...a suché múriky dávame dokopy tak,aby mal hmyz hotel :-)..a musím zadovážiť nové pitko...:-)..a krásna inšpirácia,ďakujem :-)
    ...

    OdpovědětVymazat
  6. Hmmmm...toto je ďalší nádherný kus sveta :-) Janka super fotky si nafotila a dik že si sa s nimi podelila aj o naše pohľady. Krásny deň prajem.

    OdpovědětVymazat
  7. Krásné pokoukání. Tahle "nedbalá" elegance venkovským stavením opravdu moc sluší. Kapradiny patří i mezi mé oblíbené, stále rozšiřuji jejich řady i u nás na zahradě... i když do nádob jsem si je (ještě) neposadila :-) A.

    OdpovědětVymazat
  8. Jedním slovem NÁDHERNÉ!!!!!!!!!!
    Hezký večer, Martina

    OdpovědětVymazat
  9. Krásná zahrada Jani!
    Ta svěžest, vlhkost a tajemná atmosféra dýchá z každé fotky.
    Měj hezký večer, Helena

    OdpovědětVymazat
  10. Tak trochu jako naše zahrada, jen jsme ji zatím nedotáhli k dokonalosti. Chybí nám ta zdánlivá nahodilost, která je ve skutečnosti dobře naplánovaná. A u nás místo chalupy obklopuje zahrada prvorepublikovou vilku :-)
    Budu ráda za návštěvu :-)
    http://naseruina.blogspot.cz/2015/05/zahrada-divocina.html

    OdpovědětVymazat
  11. Tak kapradí na zahradě snad vidím poprvé a je to tedy skvělý nápad! Opravdu krásná inspirace...
    V.

    OdpovědětVymazat