26 komentářů
  1. Jani, krása! Ta čistota, ty podlahy...
    Měj hezký den, Helena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Chtěla bych tam strávit dovolenou ...:-)

      Vymazat
    2. Jedu taky! Natírat se chystám příští víkend ☺

      Vymazat
    3. Tak to jsem zvědavá co natřeš ! A kdy vyrážíme ....?

      Vymazat
  2. Jani, to je hezounké venkovské bydlení... A ty industrial lampy... také po nich dlouho toužím... aspoň jednu bych chtěla mít, dala bych si jí na terasu. Ale stále ne a ne narazit na tu správnou popelnici :-) Krásný prodloužený víkend A.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taková dobrá a hlavně správná popelnice se jen tak nepotká ...:))

      Vymazat
  3. Až na ty plastové židle, ty se mi tam zkrátka nelíbí, je to krásné

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Každému se nelíbí... ale jsou to designové ikony od manželů Eames z 50. let a dodnes patří mezi nejpopulárnější židle ....Taky dávám přednost raději tonetkám :)

      Vymazat
    2. Je mi jasné, že ty židle jsou bezpochyby slavné:) tvarem jsou krásné, avšak plast stále zůstává jen plastem. Do městského bytu klidně, ale semka bych je nedávala. Ale každému podle jeho vkusu, jasnačka...

      Vymazat
  4. mě se to líbí i splastovými židlemi, jsou to design ikony z padesátých let... dům podobný tomu co má moje švédská teta... těším se až v létě ve Švédsku nafotím a zbloguju... Inka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně se to líbí taky. Já bych si je sice nepořídila, jak píšu výše raději mám tonetky nebo když už plastové tak české Brusel. Ale jeden kousek proč ne. A těším se na report od tety :)

      Vymazat
  5. ..mne sa viac páčila predošlá farma...tento útulný domček mi viac pripomína tvoje bývanie...a vidím tam aj tvoje úlovky zo soboty : industriálne lavóre a čierna lampa,že si tento domček vybrala ako inšpiráciu pre teba a či to tam vidíme :)..,ÁNO :) vidím to tam :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně se líbí, jak na ty moje inspirace z různých bydlení má každý jiný názor, to je bezva :) Budu vybírat další. Já osobně bych taky dala přednost předchozí ukázce, ta byla opravdu bezkonkurenční. Ale tahle je příjemná a dovedu si představit, že bych tam strávila pár dnů ...:))

      Vymazat
    2. ...tak to som ešte radšej,si potom moja krvná skupina :) ...ale tie lampy som tam našla :):):)

      Vymazat
  6. Krásny dom, interiér, milujem bielu, sviežu zelenú ako rastliny, veĺmi sa mi páči...Jani, viem, že vyberieš tie správne kúsky do svojho krásneho domova...a ešte jednou zdar popelniciam:))Prajem krásny 1.máj...

    OdpovědětVymazat
  7. Je to perfektná inšpirácia, určite si z toho niečo vyberiem. V prvom rade tie police na stenu v kuchyni. To by sa hodili aj mne do chatky. Páči sa mi zbierka bieleho porcelánu.

    OdpovědětVymazat
  8. Jani , tohle je můj oblíbený interier a miluju ty výhledy z oken a ty lampy jsou fakt super úlovek. Krásné dny!

    OdpovědětVymazat
  9. Já se tak moc těším na rekonstrukci baráku. Udělali jsme si asi takovou klasickou komunistickou pětiletku, nebo jak to nazvat. Manžílkovi jsem koukala před rameno a on dokonce do toho jeho chytrýho telefonu ťukal něco jako klimatizace Hradec Králové. Chápete to? My budete mít doma vlastní klimatizaci. No to se budou dít velké věci potom!

    OdpovědětVymazat
  10. Zajímavý článek a moc pěkná stavba. Mě se strašně moc líbí to bílé schodiště! My jsme si s manželkou nechali doma udělat schodiště na míru, protože si myslíme, že nějaké odbyté schodiště zkazí celý dojem z domu. Koupě nelitujeme a doporučuji každému taky investovat do pořádného a pěkného schodiště.

    OdpovědětVymazat
  11. Hale, já třeba miluju dřevostavby a domy z dřeva celkově, ale já bych se fakt bál, že například, kdyby můj notebook začal třeba za 10 let jen tak hořet, tak jsem v háji a chytne celý barák že.. Je to sice pěkný, ale může to celé kvůli prkotině shořet.

    OdpovědětVymazat
  12. Tak to já jsem se v poslední době zamilovala do domů v mém okolí. Totiž všude z terasy máme dohled pouze na baráčky, kde je zelená střecha. A to kdybyste viděli ten výhled. Sednete si na terasu, lehnete si na lehátko, nalejete si lahev kvalitního červeného vína a díváte se na okolní Prahu. Moc pěkný pohled.

    OdpovědětVymazat
  13. Moc se mi líbí řešení domu, které jsme tentokrát vymysleli pro naše příbuzné. Pracuji totiž pro jednu stavební firmu a nabízím lidem přímo na míru řešení jak interiéru, tak exteriéru. Od nás si příbuzní nechali také poradit a musím říct, že nejvíce se mně asi líbí to, jak jsme jim v garáži a ve sklepě vyhotovili vnitřní parapety

    OdpovědětVymazat
  14. U nás je to také hezké, máme pěkné místnosti, velmi prostornou zahradu. Co se rodiny týče, tak jsme pětičlenná rodina a k tomu ještě máme dva pejsky, nám vlastně nic nechybí. Ale na druhou stranu teď řešíme jak udělat nájezd pro auta. Všude máme hodně trávy jen na tom jednom místě jsou pouze vyjeté koleje. Snad to vyřeší ta objednaná zatravňovací dlažba.

    OdpovědětVymazat
  15. Tak přesně k takovému bytu a domečku bych se jednou chtěla dostat. Třeba mně k tomu pomůže směnárna kryptoměn, kterou jsem nedávno objevila a začala na ní vydělávat své první penízky. Prvně se to zdálo být jako kasino, ale doopravdy půjde o super věc jak zhodnotit cash.

    OdpovědětVymazat
  16. Náš domeček je také nádherný, už jsme ho konečně dokončili a jsem z toho úplně celé bez sebe. Konečně to všechno vypadá jako jsme si to vysnili. Člověk je tak nějak rád že je všechno hotové a v tom vám volá manžel jestli jste zaplatili havarijní pojištění. Nevěděla jsem co se děje a pak mi řekl že srazil srnku.

    OdpovědětVymazat