10 komentářů
  1. To vypadá jako krásnej den:). Tady pršelo od rána a my doma s děsnou rýmou. Dneska podobný. Ale vykurýrujem se a v neděli snad bude hezky. Ta katastrofa snad zasáhla každýho, strašná představa :-(.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. U nás neděle nejvíc prší:(( Ale aspoň odpočíváme a lenošíme:)

      Vymazat
  2. Taky se raduju z jara!
    Na fotkách máte dva kosáky (samice je hnědší a nemá žlutý zobák), perou se o území - každý pár má v době hnízdění svoje teritorium, kde nestrpí další kosy. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc za informaci! To jsem ráda, že jsem teď chytřejší ...trochu:)

      Vymazat
  3. Jani, u nás bylo také pěkné počasí, akorát dopoledne docela hodně foukalo. Dnes už lije, ale zahrádka už to potřebovala. Ubrusový úlovek je bezva. Olivovník závidím, já bych je neměla kde přezimovat. Krásné jarní dny Anička

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ani, u nás dnes (neděle) prší a vítr fičí. Olivovník mám už pár let a zatím žije:)

      Vymazat
  4. Tohle asi člověk se zdravým rozumem nemůže udělat, to je opravdu šílený. Olivovník je nádherný, škoda, že nemám vlastní zahradu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Baru, máš aspoň u babičky a to se taky počítá. Jinak to člověk opravdu nemůže pochopit ...

      Vymazat
  5. krásné fotky... připomnělo mi to jak jsem jednu dobu v Dánsku pořád fotila pověšené prádlo venku v přírodě, má to svoje kouzlo... doma ho cpu do sušičky, žádná romantika...
    hezký víkend,
    Inka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já strašně ráda prádlo věším hlavně na zahradě na čerstvém vzduchu. Ale zato nesnáším žehlení ... doma už to pochopili...:))

      Vymazat