14 komentářů
  1. Interiér je nádherný a naše realitky jsou v tomto zcela mimo mísu. Člověk by zaplakal, když vidí jak prezentují nemovistosti na prodej.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. naprosto souhlasím. U nás děs a běs. A i když se někdo jakoby rádoby snaží o styling, tak bohužel bez vkusu a nápadu ....

      Vymazat
  2. Och tož to je lahůdka. Příjemný styling.
    O "stylingu" českých realitách se nedá hovořit. Foceno tak jak leží, doslova viditelné vlasy na vaně, špinavé nádobí v kuchyni a neustlaná postel.

    Když si vzpomenu na prezentaci našeho budoucího bytu...hrůza. Přišli jsme do bytu - nevyvětráno (pach nějakých okurek). Všude nánosy špíny, vyrvané parkety, neodborně udělaná elektřina, plyn i voda. No fušařina jako hrom. No ale prodali to bez mrknutí oka,bo jsme se do bytu zamilovali. Takže tak :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. U nás to bylo podobné, divím se, že jsme to vůbec koupili ....:) Ale měli tu teda aspoň uklizeno, to jo:)

      Vymazat
  3. Krásný interiér! Kachlová kamna jsou nádherná! A je opravdu škoda, že v Česku tohle úplně chybí... Přitom je to podle mě tak jednoduché a nadělá to tolik parády... hezký den, přeji, M.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to pravda, stačí málo a šlo by to. A ty kamna jsou fantastické, když je někde vidím, tak mě přitahují jako magnet. Krása!

      Vymazat
  4. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  5. Kachlová kamna byla v městských bytech běžná i u nás. Někdy v polovině šedesátých let přišel příkaz z Národního výboru kamna zbourat. Obrana proti tomuto rozhodnutí nebyla možná. Argumentovali bezpečností a bylo jednodušší pro soudruhy kamna zbourat, než je udržovat a opravovat. Dodnes si pamatuji na příjemné teplo a nádherný design.Náhradou jsme dostali ošklivá kamna "Klub".

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Komunisti zničili co šlo. V některých pražských bytech naštěstí kamna vydržela doted. V našem bývalém bytě už bohužel ne. Ale prý tam kdysi taky byly.

      Vymazat
  6. Úžasné.. nádherné... a musím souhlasit,ty fotky co prezentují naše realitky to je děs:(
    Petra

    OdpovědětVymazat
  7. Hned bych zajela na víkend než to prodají :-) A četla knížku u nádherných kamen <3
    Krásné jarní dny, Jani!
    PS: nestíhám komentovat, natož psát na vlastní blog, ale sleduji po očku :-)
    PPS: máš nebo nemáš Instagram? bo na linku IG u tebe se znova načte stránka... Tam stíhám klikat líp ;-)

    OdpovědětVymazat
  8. Jsou to opravdu moc hezky nafocené fotografie. Jsou skutečně v hodně neutrálních barvách. Nebýt tam ty zelené květiny, tak mám pocit, že jde o černobílé nebo sépiové fotky.
    Nedávno jsem viděla na internetu článek také s fotografiemi interiérů v neutrálních barvách: http://www.interiery.cz/cs/novinky/neutralni-ladeni-napric-celym-interierem

    OdpovědětVymazat
  9. Fotky jsou úžasné. Dodávají pocit bezpečí a krásného domova. Nejvíce mě zaujaly kamna, já když jsem si vybavovala byt, projížděla jsem různé designové krby a nakonec jsem si i jedny koupily na této stránce https://www.rocal.cz/designove-krby. Ale jak koukám na ty kamna, jsou velmi podobný a prostě wau. Skvěle zachycené barvy a vše.

    OdpovědětVymazat