14 komentářů
  1. Lucerna?Krásný domov!Moc zdravím a kochám se fotkami.Věra

    OdpovědětVymazat
  2. Jani, veľmi pekné, vkusné bývanie, taky zbožnujem presúvanie nábytku:))len už nemám kam čo, už by to chcelo väčší priestor...ja verím, že to raz bude...prajem pekný víkend a veľa dobrých nápadov:))

    OdpovědětVymazat
  3. Skříňka je krásná! A tipla bych také tu lucernu (3. fotka od zdola).

    OdpovědětVymazat
  4. Krásné Jani....a já tipuji ze to bude lampa z druhé fotky ;-) měj se hezky Věrka

    OdpovědětVymazat
  5. Krásné fotky, krásně zrenovovaná skříňka, u vás je prostě taková atmodféra, taky chci jednou takovou mít.) A kvíz je super, bavilo mě hledat, ale nevím:) Ovšem i tak si tipnu, že by to mohlo být zrcadlo z první fotky?

    OdpovědětVymazat
  6. Ty šikanuješ nábytek:)))) Ale hezky:-)) I když ty dveře se mi mooc líbí. Tak mi je na chvíli půjč domů:)). Jani pěkný víkend a vše nej k narozkám, štírko:-) Věra

    OdpovědětVymazat
  7. Jani, máš to mooooc krásně zrenovované.... Tipla bych si taky zrcadlo :-). Krásný víkend!

    OdpovědětVymazat
  8. Já bych si zatipovala osvětlení- Lucernu :-). Jinak krásný nadekorovany koutek :-)

    OdpovědětVymazat
  9. Jani to je krááááása !!!!!! ................. Já tipuju tu lucerničku z páté fotky ..... Marki

    OdpovědětVymazat
  10. Moc pěkné bydlení,typovala bych na stěně zrcadlo,ale myslím,že to je podnos který má dno ze zrcadla.Hezký večer Lenka Kozlovská

    OdpovědětVymazat
  11. Skříňka teď úplně září, černá je podle Feng Shui barva zimy - načasování dobré :). Tipuju bílou židli u stolu. Blanka

    OdpovědětVymazat
  12. Mila Jane, vzhledem k tomu, ze lucernicka je pouze na fotce c. 5 a tak trochu pripomina svetlo od Ay Illuminate, tipovala bych prave ji :-)

    OdpovědětVymazat
  13. Už od začátku mě do očí bije ten prouhatý kobereček na první fotce, co je pod šikovně zrenovovaným stolkem. Sice nevím, co by se s ním kromě obarvení dalo dělat, ale prostě mě upoutal. Takže já tipuji právě ten :-).

    OdpovědětVymazat
  14. To je nádhera. Já jsem dřív taky renovovala nábytek. Byl to můj odpočinek a vždycky mi to zvedlo náladu, když jsem viděla, co se mi povedlo. Mohla bych se k tomu vrátit. Třeba by to byla cesta, jak se zbavit stresu. Dělat něco, co mě baví a užívat k tomu Krupa Kratom , by mohlo přinést ovoce a hlavně opětovnou radost do mého života.

    OdpovědětVymazat