10 komentářů
  1. Janičko moc pěkný, nám se pne trojlistý po ořechu, pětilistý po baráku a z druhé strany ještě trubač....začínám mít strach, aby se nám to neprobouralo střechou!!! ale na pohled je to fakt moc pěkný. A co se týče nastydnutí, udělejte si čaj z mateřídoušky, majoránky a oregána a hned se vám uleví:-) stačí hrstka do konvičky, zalít horkou vodou a nechat 10 minut louhovat...krásný den , Pavla

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc, už jsem nasbírala bylinky co jsem našla na zahradě a je to dobrý:-)

      Vymazat
  2. Jani, já mám přísavník moc ráda. Vylepšila jsem ním zeď sousedovic zahradního domečku (s jejich souhlasem!).
    Rýmu zatím nemám, nejela jsem vlakem, ale taky pořád chodím v letním...
    Moc tě zdravím, Helena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to se máš, já jedu vlakem jednou za čas a hned je z toho rýma:-) Pa

      Vymazat
  3. Já mám na domě taky Přísavník a mám jej moc ráda. Mně osobně se líbí a i tvému domu sluší. Krásné fotky zahrady i všech zákoutí. No a právě bez těch plazivek a popínavek by to nebylo tak kouzelné! Tak ať nám rostou:-)). Pěkný den Věra

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Věru zatím ho mám na stodole, na dům si netroufám, aby mi za chvíli nevlezl až do kuchyně :)) Ale jinak mám popnuté kdeco!

      Vymazat
  4. Taky se mi líbí. Ale zas mám strach, aby mi po něm nešplhali domů mravenci a škvoři .... tak se nám plazí jen po garáži a po plotě:-)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já ho mám taky jenom na garáži a na stodole. A tam mi stačí. Na domě máme novou fasádu, takže tam muž řekl, že prý ne:)

      Vymazat
  5. Jani, to jsou naprosto BOŽSKÉ FOTOGRAFIE♥

    OdpovědětVymazat
  6. Musím přiznat, že klimatizace v dopravních prostředcích (bus, letadlo) v lásce opravdu nemám a je to hlavně z toho důvodu, že si nemůžu sama podle vlastního uvážení nastavit teplotu. Dopadá to tak většinou nějakým nachlazením. Ale třeba doma se od té doby, co jsme si zaplatili montáž klimatizace bez ní neobejdu, hlavně tedy během letních měsíců ;-)

    OdpovědětVymazat