19 komentářů
  1. Krásné fotky a krásné výtvory. Přeneslo mě to do mých pubertálních let,kdy jsem batikovala všechno co mi přišlo pod ruku:) A na té mobré je batika vážně nejhezčí!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky se mi nejvíc líbí v modré, teda zkoušela jsem i žlutou na bílé u polštáře a taky to vypadalo dobře. A díky:-)

      Vymazat
  2. Teda nikdy bych neřekla, že se mi bude batika tak líbit! A v té modré to vypadá naprosto skvěle. Možná si vytvořím nějaké utěrky :-) Pěkný den, Jani.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Baru, taky mě batika chytla a moc se mi líbí. Ale nesmí jí být moc:-) Takže se musím krotit, i když bych batikovala dál ... třeba něco vytvořím na Fler:-)

      Vymazat
  3. vynikajúce...a mám pár otázok, veľmi praktických...
    ako sa to potom perie? nepúšťa tá modrá ? Ja zvyknem kuchynský textil sem-tam aj vyvariť...čo s farbou urobia vyššie teploty? a periem na 60°C...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani, no s tím vyvařováním teda nevím. Já ty moje utěrky mám spíš na parádu:-) Ale řekla bych, že se to trochu opere, ale nějaká barva tam zůstane. Musíš vyzkoušet:)

      Vymazat
  4. krása a ta modrá to je přesně ta letní barva :-) měla jsem kdysi přesně takhle modrou batikovanou košili
    měj se fjan Jani
    Věrka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Věru já v létě modrou na zahradě a venkovním stolování miluju už několik let. A letos teda přibylo i to batikování :-)

      Vymazat
  5. Krásně to vypadá, jen mít ten skvělý venkovní prostor :)

    OdpovědětVymazat
  6. Musím to zkusit! Barvu už mám koupenou delší dobu a strašně se mi to líbí. Jsi moc šikovná!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak vyzkoušej, těším se, co vznikne za obrazce tobě:)

      Vymazat
  7. Máš to moc hezké. Kdysi jsem byla schopná obarvit a nabatikovat kdejaký kus hadru:-) Docela mi to čarování s látkama chybí...času je tak málo. A navíc jsem všechny velké hrnce při stěhováních nějak poztrácela.

    OdpovědětVymazat
  8. Krásné prázdniny i tobě Jani....opět skvělý nápad.Eva

    OdpovědětVymazat
  9. Krásné batikování ... a modrá je prostě NEJ ♥

    OdpovědětVymazat
  10. Jani to je krása...tiež si pamätám ako sme s mamou kedysi farbili v duhe:)))to boli kúsky..ale láka ma to aj teraaz..díky ...som si zaspomínala...krásne leto Janička

    OdpovědětVymazat
  11. Ide Ti to Janka jedna radosť...a ta modraaaa...nadhera. Pozeram aky maš krásne zelený trávnik, naš je suchom ako na sahare presušený ani polievanie nepomaha :-(

    OdpovědětVymazat
  12. Krásné Jani, v létě já modrou opravdu můžu.
    Hezký večer, Helena

    OdpovědětVymazat
  13. Kdykoliv vidím Vaše DIY fotky a návody, mám velkou chuť si taky něco "nabarvit", třeba batiku jsem nikdy nedělala a vypadá to efektně :-)....hlavně teda na těch fotkách, modrá nádhera v zahradě....ale jestli určitě chci něco vyzkoušet tak tu malbu sluníčkem...i když se to zdá oříšek, když zas prší....snad o dovolené !-)....Přeji krásný týden ať se vše moc daří!

    OdpovědětVymazat