16 komentářů
  1. Jani, som na tom podobne - Veľkú noc až tak neobľubujem, ale nápadmi v odkaze sa budem inšpirovať, sú totiž úchvatné :-)
    J.

    OdpovědětVymazat
  2. Ani u nás to s Veľkonočnou výzdobou nepreháňam, stačí pár vetvičiek a kraslice a mám hotovo. Dekorácie mám uložené v malej darčekovej taške a tak mi to každý rok stačí, príroda poskytne na jar dostatok výzdoby aj sama. Úžasné fotky si pridala. Renata

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Rendi, taky tak, nepřeháním to, stačí větvička a pár kraslic :-)

      Vymazat
  3. Ačkoliv Velikonoce zcela přecházím, tak se mi moc líbí některá výzdoba... například ty skořápky s květinami a keramické obaly na vajíčka (nevim, jak to správně nazvat), ty by se mi líbily i domů jako celoroční praktická věc do lednice. Ale tam by jaksi nebyly vůbec vidět, takže to je nejspíš nejlepší právě pro ty Velikonoce :)))
    Hezký víkend!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo skořápky jsou moc dobrý nápad. Taky se mi líbí.

      Vymazat
  4. Jani, díky za inspiraci, já letos fakt nevím co, od loňska mám černo bílé kraslice mojí výroby, ale mě se do těch vajíček letos moc nechce. I když vapdají krásně! Ale tolik romantiky asi neunesu :-) Asi si někde ulomím nějakou větvičku a a bude. Stačí, že budu píct o víkendu s klukama perníčky :-) Krásný víkend.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám taky staré kraslice, které dělaly děti a asi je taky vytáhnu ... aspoň něco|:-)

      Vymazat
  5. Jani, děkuju za inspiraci ..... letos mě nějak nic nenapadá ....chci vyzkoušet "ombré vejce", ale nevím jestli se mi podaří .... pa, pa Marki

    OdpovědětVymazat
  6. Wow!!! Moje top tyrkysové...:-)

    OdpovědětVymazat
  7. Moc hezká inspirace, Jani! Na Pinterestu mám taky velikonoční složku, chuť vyzkoušet milión věcí (jako obvykle), na které většinou nedojde (jako obvykle :-D
    Loni jsem se překonala a dělala několik různých kreativních věcí, letos to mám vyřešené: rozkvetlá mandloň, na ní drátované kraslice, ptáčci a je to :-)
    Kopřivová nádivka? To jsem nikdy nejedla :-) Bude recept?
    Krásný víkend!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pokud se mi nádivka povede, tak bude:-) No je to tradiční recept z rohlíků a uzeného masa, vajíček, mandlí a hooodně kopřiv:-) U nás moc oblíbená!

      Vymazat
  8. MOC HEZKÉ NÁPADY.
    PŘEJI KRÁSNÉ SVÁTKY JARA.
    BOHDA

    OdpovědětVymazat