6 komentářů
  1. Kvete to vskutku překrásně. Musím si pořídit nějaký kus bílého dřeva, myslím jako třeba podložku z bílých prkýnek nebo tak něco, protože s tím v pozadí vznikají moc pěkný fotky. Už jsem si toho všimla i na jiných fotkách jak to vypadá dobře. Nejen, že to dodá víc světla, ale má to i duši... To jsem se zas zamyslela, co? :)))
    Přeju příjemné vaření... já bych si dala šišky s mákem. Ale proti masu taky nic nemám :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky, bude mi prý pomáhat :) No s těmi prkýnky je to pravda, tohle je zrovna stolek z palet, ale muž mi vyrobil pár takových dřevěných podložek, které na focení dost používám. A stačí to jenom halabala přetřít na bílo nebo třeba jinak :-) Jo a šišky s mákem nejsou vůbec špatný nápad třeba na víkend ....

      Vymazat
  2. Já zrovna donatírala, mít nějaké prkno po ruce, už je taky natřený! Ten stolek vypadá vážně moc hezky. Jinak u nás dnes k obědu červená čočka s chlebem :-) Tak pěkný den!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsi mě pobavila, úplně tě vidím v zápalu natírání, že co je v cestě to natřeš:-) A koukám, že už máš příspěvek....tak jdu na něj!

      Vymazat
  3. Jani, u vás je krásná jarní atmosféra. Jukla jsem na flérové věcičky-kam na ty krásné nápady chodíš????? Moc obdivuji a přeji hezké dny plné jarní inspirace. Eva

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Evi, jsi milá, díky moc! No šití mě baví a když držím látky v ruce, tak to jde nějak samo...:-) krásné dny i tobě !!!!

      Vymazat