14 komentářů
  1. Aaach Janka skutočne atelier aj mojích snov...ale musím potvrdiť že tie okna tam naozaj netesnia a musí tam byť zima :-)) A samozrejme aj ja mam ešte dva veľké sny ako každý z nas, a ženy fakt snia oveľa viac :-) Pozdravujem a prajem aby sa ti aspoň niečo z tvojich snov splnilo, veľa šťastia Janka.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mery, tak ať se ti tvoje velké sny taky splní. Hodně štěstí a snění :-)

      Vymazat
  2. noo, jasně chápu, chlap to vidí z technického hlediska - okna netěsní a možná ti zůstanou v ruce, když je budeš otvírat a asi tam i teče, soudě podle vlhkého stropu a odlupující se omítky...atd..atd, ty náklady na renovaci, topení...ale... Sním stejně a jsem tomu ráda:o)))..a doufám, že se mi moje (a třeba tobě ty tvoje) sny splní! Jana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to tak, chlap to prostě vidí jinak, ale pak když my ženy tý naší představě dáme život, tak jenom koukají, co dokážeme...a jsou za nás rádi :-) Tak ať se ti taky splní všechny sny!

      Vymazat
  3. Jani, sním taky! Přesně takové okna máme v dílně a jeden čas jsem tam i pracovala, ale chtělo by to celý prostor zateplit atd... Já bych se do toho hned pustila, ale... Tak si jen tak sním :-) Krásné fotky. Hezký týden Ti přeji!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moni, tak třeba se jednou i ta dílna promění v tvůj krásný ateliér, kde budeš mít teploučko:) Tak pěkné snění Moni pa!

      Vymazat
  4. Jejda, to se mi mooooc líbí a úplně přesně vím, co všechno bych si tam dala ..... Taky sním a je to fajn... Přeju hezké snění se splněnými sny ! Šá

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já taky, velký prostor je skvělá výzva. Taky přeju krásné snění!

      Vymazat
  5. Nádherný veľký priestor a veľmi účelne zariadený, každá vec má svoje miesto. I keď to nie je môj štýl a pôsobí to na mňa harmonicky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já bych jednou chtěla tak velký prostor proto, abych tam toho nemusela mít moc. Tam krása doplňků vynikne víc než v malém.

      Vymazat
  6. Tu chcem bývať! Nepísala som tento príspevok náhodou ja? :)

    OdpovědětVymazat
  7. Nádherné!!!!! Dokonalééééé!!! :)

    pozývam ťa na môj blog a luxusnú giveaway: http://camomille-sign.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat