17 komentářů
  1. Hotovo, napečeno, 13 druhů! :) Uklízím pořádně celoročně, takže no stress a zdobím každý den něco! :) Vánoce miluju, takže si to těšení na ně vůbec nehodlám kazit nějakým "nestíhám, nestíhám..." :), protože stíhám :). Jani, ať se dílo daří!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty jo, tolik, to jsi dobrá! Já nakonec začnu asi až ve čtvrtek, tak díky:-)

      Vymazat
  2. Jani máš to pěkně naplánovaný. Já plánovala tři, ve finále jich bylo šest:-) A přemýšlím že ještě asi něco přidám:-))

    OdpovědětVymazat
  3. Letos max 5 druhů, raději pojedeme lyžovat :-) No nevím nevím kolik se mi jich podaří. Zatím mám linecké :-D A dnes těsto na perníčky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Obdivovala jsem tu tvoji chaloupku, tak ať se ti taky plní plány, pa Baru:-)

      Vymazat
  4. Včera jsem cukroví koupila od cukrářky na mateřské, co peče na kšeft doma. Paráda. Druhů je asi deset nebo i víc. Poučena loňským vývojem, kdy nás péct s dcerou bavilo asi půl hodiny a pak všechno dodělával můj muž, aby se to nevyhodilo - tak letos už nejsem za frajerku. Naštěstí to po mně ani nikdo nevyžaduje a kolegyně taky nepečou, tak se nevytahují. Po večerech, ba i nocích píšeme. Konec ženství.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky by se mi nějaká na mateřské hodila :-) A chápu to, mně pečení taky nijak zvlášť nebaví ... a ženství si klidně dám jinak:-)

      Vymazat
  5. Jani ... jak som vycitala z tvojich planov, velmi podobne mam aj ja...uvidim ako to vsetko budem stihat, ale vidim, ze tuto sobotu budem jak besna a upeciem vsetko aby som mala potom pokoj :)) a este budem musiet najst nejake tajne miesto aby sme to do vianoc nezjedli xixi...

    OdpovědětVymazat
  6. Jani, taky si advent užívám v poklidu....mám štoly, medové perníčky a dnes hokus pokus-mělo to být linecké s kakaem, nakonec jsem dala těsto do mini formiček a slepím nugetou:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Evi, já štoly taky budu dělat, jsou rychlé - dělám tvarohové a jsou moc dobré. Tak pěkný klidný advent:-)

      Vymazat
  7. Ahoj Jani, tvůj seznam je mooc pěkný až se mi u něj sbíhaly sliny :-) Já mám těsto na perníčky (dvojitou dávku z kila mouky) a zkoušela jsem poprvé florentýnky nebo-li marokánky dle receptu z Apetitu a rozlily se mi do jedné velké placky, ale jinak jsou chuťově OK. Plánuji celkem 4 druhy, ještě včelí úly (hlavně pro manžela) a pracny ze škvarek (hlavně pro sebe). Mňam už se taky těším......Tak pečení ZDAR a žádné těsto na zmar.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem jednou dělala marokánky a roztekly se... A děkuji za přání a nápodobně Luci :-)

      Vymazat
  8. V neděli jsem dopekla. Dnes jsme měli návštěvu. Padl poslední rohlíček :-)) není to radost, že se mi i letos povedly? :-)))))

    OdpovědětVymazat
  9. Jani,mám hotových 8 druhů,zbývají 2. Vánoce stejně přijdou,at' má člověk pečeno nebo ne. Horší je,když u stolu
    někdo chybí....
    Martina

    OdpovědětVymazat