11 komentářů
  1. Růže krásná a ty košíky jsou Jani moc povedené. Tak ať se ti daří, ruka nezlobí a můžeš jen tvořit. Zima klepe na dveře a času bude dost. Já teď moc netvořím...pořád se motám po domě a zahradě. Ale zazimujeme se a hurá do tvoření:-)) Pa a pěkný den Věra

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Věru, to je pravda, přes zimu bude času dost:-) pa a pěkný večer:-)

      Vymazat
  2. Růže jsou velmi krásné hodně se mi líbí váza, ve které jsou. Krása krása! Krásný slunečný den Lucie

    OdpovědětVymazat
  3. Janka tie ruže sú fantastickeee...mam ich aj ja a práve dnes keď som hrabala lístie z trávnika som sa nad nimi veľmi rozčarovala...a mam ešte aj ďalšie dva kríčky ktoré veeeľmi voňajú a sú cyklamenové, tiež teraz kvitnu ako o dušu. A košíčky...vôbec sa nedivím že sa hned predali, ved boli božské ako som už písala. Tiež som sa chcela dnes inšpírovať nimi ale čakáme zajtra veeweľku milú návštevu na víkend tak musím veľa pripravovať, na spanie aj na papkanie :-)) veeeľmi sa tešiiim, košíčky počkajú do pondelka, ja by som ich potrebovala na cesnak a na cibuľu. Prajem krásne dni a veľa zákaznikov, na tvoje super výrobky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mery, ty jsi nejmilejší:-) Moc děkuji! My se na návštěvu zase chystáme, tak doufám, že něco dobrého sebou připravím a vezmu:-) Tak si pěkně užij víkend a návštěva bude určitě spokojená!! A pak se pochlub i košíčkama:)

      Vymazat
  4. Jani, růže jsou nádherné. Na zahradě mi jich už moc nekvete. Tak se alespoň kochám u Tebe :-) Krásné dny!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moni, mám asi dvoje růže, které kvetou snad do prosince. Ty druhé jsou růžové, takže o květy do vázy nemám zatím nouzi. Tak pa a krásný víkend!!! :-)

      Vymazat
  5. Opět se nacházím ve stavu blaženosti. Po včerejšku, kdy mi ráno auto odmítlo službu ( děti měly zážitek, do školy jsme jeli taxikem), kdy jsem se dozvěděla, že u nás přespí tchyně, kdy jsem hodinu před zavíračkou obchodů zjistila, že synátor nemá florbalovou hůl na první hodinu kroužku, kdy jsem zjistila, že ji nemám čím zaplatit, protože jsem předevčírem kartu zapomněla v kauflandu, kdy mi na info řekli, že už je neolatná, znehodnocená...... Dnes: Auto jede. Ďeti jsou ve škole. Koupila jsem si krásné boty - za to utrpení. Tchyně odjela, otevírám schránku a v ní nové číslo MARIANE bydlení, ve kterém jsem poprvé natrefila na JANE AT HOME. Letmo skouknu blog a hle, další dva příspěvky! No není dneskrásný podzimní den?
    Jano, děkuji vám. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mileno, to se tak někdy sejde. My jsme např, předevčírem v půl osmé večer přišli pěkně utahaní k autu, těšili se do tepla domova, ale zjistili jsme, že máme vyfouklou gumu...Muž hledal někoho s pumpičkou, já jsem zatím čekala v autě a tu vidím před autem přebíhat černou kočku.Když jsme už jsme pak projížděli našimi lesy, tak si zrovna umanul jezevec, že půjde na druhou stranu silnice a bohužel setkání s námi nepřežil. Nejsem pověrčivá, ale ta kočka to věděla....
      Tak ať už je vše jen dobré a děkuji za milý komentář:-)

      Vymazat
  6. Žluté růže jsou nejkrásnější :-) . Já mám teď ve váze žíhané a ty jsou také zajímavé :-) . Všechny barvy jsou pěkné. Já jsem hlavně ráda, když si manžel vzpomene a nějakou květinu mi koupí :-) . Teď mi je dal jen tak. Zjistil totiž, že existuje doručení květin , tak chtěl asi zjistit, jestli to opravdu funguje :-D .

    OdpovědětVymazat