18 komentářů
  1. Ditu jsem neviděla, ale tohle vypadá báječně! Až budu nucena opět vstoupit do kuchyně, ráda vyzkouším. Díky! A co se týče "dědování" - jsem strašně proti. Nikdy bych svým rodičům tak neřekla, pro mě jsou do smrti jen máma a táta, a pouze vnoučata jim říkají dědo/babi+jméno. Je to tak u nás odjakživa. Jsem ráda, protože mi hrozí, že v pětačtyřiceti už by na mě taky celá rodina volala "babi" a to jsem teda striktně proti! :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já bych teda taky dost protestovala, dnes to beru jinak (blížím se....:-) Je fakt, že asi tenkrát, před více jak dvaceti lety, to asi brali nějak jinak, zkrátka mu to nevadilo, naopak. Dnes je holt kult mládí a máme to jinak....

      Vymazat
  2. mnaaaam...:))) este ze som po obede...ale recept odkladam :) dakujem

    OdpovědětVymazat
  3. Janka dík za pripomenutie, dlho som ju nerobila. Tvoj receptik je zaujímavý ja do stredu davam kapiu a celé vajíčka, tak to skúsim teraz obmeniť. A čo sa týka toho dedkovania...koľko ľudí toľko chutí, mne deti hovoria mamka :-) aj ja svojím rodičom, ale vôbec by mi nevadilo babka, veď už som, tak čo ...ale zato môj manžel je hrdý na to keď mu vravia dedko :-)) Krásny víkend prajem.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Až budu babka, tak se k tomu budu taky hrdě hlásit....doufám, ale že ještě chvíli neeee:-)))

      Vymazat
    2. Nebraň sa tomu veľmi, je to nááááádherne, nechápem ale krajšie ako svoje deti, fakt...

      Vymazat
  4. Takto týmto by si padla do noty môjmu manželovi. Jemu by to určite chutilo až by sa oblizoval za ušami. Vďaka za recept. Andrea

    OdpovědětVymazat
  5. Janičko,mám vyřídit pozdravy od mého muže,milovníka mletých mas :o) Ale ijá musím uznat, že ta tvoje dědova sekaná vypadá skvostně.
    Hezký večer, pa Helena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé tak to taky zdravím:-) Můj muž je spíš na tu italskou kuchyni, ale tohle může a vyžaduje :-) paaa

      Vymazat
  6. Wow:-)))..takovou mňamku bych si hned dala:-)

    OdpovědětVymazat
  7. Dneska jsem skoukla Ditu. Jo, má nejůžasnější sekanou na světě, ale ta Vaše už jen z toho obrázku chutná líp. Projev mi u Dity moc nesedí, z Vašeho blogu cítím daleko větší přirozenost a vždy se těším na další a další příspěvky. Díky.

    OdpovědětVymazat
  8. ....mimochodem, po paprikách s gorgonzolou se u nás jen zapráší :-)

    OdpovědětVymazat
  9. Taj jsem dnes potkala kuchařku Dity P. A mám ji doma! :-)) a zase jsem se dívala. Kdyby nebylo toho " prostě,jako, jasně, boží a umím nejlépe... :-) ....
    Mimochodem, to nádobí ve kterém vaří je autorské, Dity nápad a prodává ho na svém e- shopu. Porcelánová výšivka je PROSTĚ SKVĚLÁ!

    OdpovědětVymazat