9 komentářů
  1. Jani, těším se na článek, také bych ráda udělala pár změn, tak se bude inspirace hodit. A podkroví je krásné, sen prostě. pěkný večer, Jíta

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Snad nám to počasí brzo dovolí. Už se nemůžu dočkat:)

      Vymazat
  2. Krásné to máte, miluju podkroví, ten stolek se šuflátky je nádherný.Už se těším na inspiraci ze zahrady.
    I.N.

    OdpovědětVymazat
  3. Veľmi vkusné podkrovie Janka, na išpiracie sa tešiiim tiež mam rada zmeny a na jar zvlašť...😀 U nas dnes začalo malinko snežiť aj keď doteraz bolo vcelku krásne a ja som si už zamakala v záhrade. Dokonca nam na počudovanie vyšla 2 marca aj slniečkova svadba, (kuk)... dobre sa mi dcérku fotilo a hneď o týždeň zima vietor a dnes aj sneh hmmmm... začína hojdačkové počasie. Pozdravujem 😀

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Mery, gratuluji ke svatbě! :) Já už taky dělám na zahradě, když je počasí ... což bohužel ještě moc není. Nemůžu se nějak dostat na ten odkaz, tak to zkusím jinak. Měj se krásně! :)

      Vymazat
  4. My jsme se s bratrem pustili do rekonstrukce podkroví před rokem. Dříve tam žili naši rodiče, takže už to chtělo nový kabát. Dost nás zajímaly designové krby, takže jsme došli k názoru, že by to nebyl zrovna špatný nápad jeden takový pořídit. Podle mě to byl nejlepší nápad, který jsme dotáhli dokonce.

    OdpovědětVymazat
  5. Moc pěkný popis vašeho dne, opravdu se mi líbí jak dokonale dokážete popsat každičký moment během vašeho dne, to se jen tak nevidí, opravdu! Ale to se mi ještě více líbí snad z nějakého designu tak jsou ta vaše dřevěná okna, která jsou vidět na třetí fotce. Kde jste je kupovali?

    OdpovědětVymazat
  6. My z podkroví vidíme na naši zahradu, kde právě teď manžel instaluje geotextílie a budeme si pěstovat tento rok BIO jahody. Naše děti přímo plody ze zahrádky milují. Jsou z toho naprosto unešené, jen co je pravda. Už se těším až se u nás bude grilovat.

    OdpovědětVymazat