14 komentářů
  1. Aspoň viem, že idem dobrou cestou, takto môžem aj čiernu v interieri, tak ,,nazemito,,:-)...Teba mám ale ako inšpirácou číslo jedna Janičkahoumička!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ...inšpiráciu...
      Ty si aj bola moja prvá blogová...

      Vymazat
  2. Ježíííš ta ložnice! <3 ta mě dostala, och :)

    OdpovědětVymazat
  3. Veľmi pekné...tento interiér bude krásny aj za 100 rokov ...poctivé staré drevo...

    OdpovědětVymazat
  4. Krásné. Na mě to působí trochu moc chladně a odtažitě, ale některé prvky pro inspiraci bych si vybrala. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Nadhera- stul, stolicky, svetla, ale i ta uzasna a ohromna rostlina ve vaze. M.

    OdpovědětVymazat
  6. Úplná nádhera! a tá kúpeľňa je božská, už som ju obdivovala pred pár dňami na Pintereste.

    OdpovědětVymazat
  7. Nádhera, krása, co více se k tomu dá dodat!Přesně tohle bych si představovala od nového bytu, jednoduchý čistý design. My právě byt hledáme, dívám se dívám na nabídky tady a mají velký výběr, ale klasické byty, nevíte kde by se dal podobný byteček sehnat?

    OdpovědětVymazat
  8. Hezký den, zrovna jsem tento blog našla a chystám se dovybavit novou kuchyni, tenhle design je bomba, chtěla bych se zeptat kde se dají sehnat podobné věci jako ta trouba a ta baterie, dneska je všechno takové nové a já bych radši oldfashion, něco jako třeba mají tady Díky moc za rady kde podobné věci sehnat a hezký den!

    OdpovědětVymazat
  9. Jestli chcete mít vyladěný domov do sebemenších detailů a ještě byste chtěli mít doma teplo, tak já rozhodně doporučuji designové krby. Jsou nepřehlédnutelná v moderním stylu, podle mě pro každého. Nad krby se musí přemýšlet jako nad uměním, protože ty designové už spadají do této kategorie. Vynikají nejen svým vzhledem, ale i technologiemi.

    OdpovědětVymazat
  10. Lidé by se v té dnešní uspěchané době měli hlavně naučit odpočívat. To je něco, co hodně lidem na světě nejde, a je to samozřejmě špatně. Podívejte se kolik lidí ve vašem okolí třeba pravidelně medituje? To bude tak možná nějaký meditační guru z reklamy, ne?

    OdpovědětVymazat
  11. Já jsem se hrozně ráda koukala na různé inspirace o bydlení a vždycky jsem si z každého článku něco vzala a teď si budujeme vlastní bydlení, které pro nás bude dokonalé. Nejvíc jsem se těšila, až si budeme vybírat barvy na stěny, nábytek, který máme nakonec z https://www.finecase.cz/ a další vybavení a pak jak to budeme skládat a až se poprvé v našem domečku vyspíme. Je to prostě nádhera si splnit sen.

    OdpovědětVymazat