10 komentářů
  1. Vypada bajecne, a taky snadne, s makem ja nikdy nedelala, asi zkusim:-). Pekny vikend. M.

    OdpovědětVymazat
  2. To může být dobrá mňamka:)))

    OdpovědětVymazat
  3. Hned jak se vratime z prodlouzeneho vikendu, vyzkousim ;-))) Vypada bajecne a mak milujeme vsichni ;-)

    OdpovědětVymazat
  4. Neco pro mne:) urcite vyzkousim;) krasny vikend.

    OdpovědětVymazat
  5. Neco pro mne:) urcite vyzkousim;) krasny vikend.

    OdpovědětVymazat
  6. Dá se ten - opravdu pěkný - hrnek někde sehnat..? :-) Díky.. petr

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hrnek mám přímo z keramické dílny od Niny Rail, zkuste to u ní na FB https://www.facebook.com/NinaRailPottery/?pnref=lhc

      Vymazat
    2. Děkuju. Kouknul jsem, ona dělá pěkné věci, stavím se někdy v Praze v krámku. Dobrou, vkusnou keramiku dělanou s citem aby u nás člověk pohledal..Hezký den.Petr

      Vymazat
  7. Jani, ten vypadá úžasně! Už si konečně musím pořídit mlýnek na mák...
    Přeji hezké pondělí, Helena

    OdpovědětVymazat
  8. Jani, tak toto je naozaj výborný recept. Ja ho mám už veľa rokov vo verzii bez maku z jednej relácie v českej televízii od J.Bohdalovej. Vrství sa múka s cukrom so strúhanými jablkami, nasekanými orechmi, škoricovým cukrom a roztopeným maslom. Je výborný. Určite vyskúšam aj túto verziu s makom. Vďaka za recept. Andrea

    OdpovědětVymazat