30 komentářů
  1. Jani taky jsem se na ni v Ikea dívala a moc mě lákala... vzhledem k tomu jak má příjemnou barvu, materiál a kde co, cena fakt neuveřitelná... je krásná :)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Doma se nakonec taky libí, byla to taková hurá akce, takže nikdo moc nevěděl, co přivezu ....:)

      Vymazat
  2. Ahoj Jano, je moc pěkná, stejně tak i křeslo a zrcadlo. Pohodový týden. Slávka

    OdpovědětVymazat
  3. Jani, u vas je tak krasne. To zrcadlo je bozi ! Pohovka je take pekna, ale me by hrozne vadily ty "volne" polstare, ktere by se u nas urcite porad sunuly dolu a hned by se zdeformovaly. Ale v domacnosti dospelaku to asi uz nehrozi:)) Mame doma podobnou (barvu uplne stejnou), akorat o dost vetsi a s polstari napevno. Hezky den, Petra

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. U nás naopak ty moji puberťáci chtějí volné polštáře ... berou si je na podlahu na sezení:))

      Vymazat
  4. Jani,
    není nad pořádné posezení na pohovce :-)
    My máme hodně podobnou- šedou, také z Ikei, nerozkládací, tu před 4 roky nedělali, teď už jí mají.
    Jen ty polštáře máme napevno přidělané.
    Tak krásný před adventní týden!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ilči, to je pravda, není nad pořádné posezení. A že je rozkládací je taky super, aspoň se k nám vejde víc návštěv na přespání...:))

      Vymazat
  5. Pozriem ju v IKEA....u nás treba ešte vyzliekať a prať... a našu sivú som si kúpila úplne náhodou v partiovom kútiku, keď sivá ešte neletela a potom k nej lavicu a jedálenské stoličky....
    Za mňa tie posledné dve fotky, tá kamenina v IKEA je super no a kombinácie zrkadiel, hlavne posledného s kreslom čarovne krásne !

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo zrcadla to je moje. Mám jich tolik, že je ani nemám už kam dávat. Tohle zlaté jsem měla zastrčené v komoře ...:) Ty předchozí pohovky jsme měli taky převlékací, ale jednou jsem to udělala a už jsem tam ten potah sotva narvala a rozbily se přitom zipy. Takže to stejně nebylo k ničemu a měla jsem přes ně potahy volně. Tahle má dobrou a praktickou látku a i barvu, tak snad půjde ev. dobře čistit. To poslední šedé zrcadlo dělal kdysi můj muž, to měl ještě čas ..... :)

      Vymazat
  6. Moc pekne. Hezky si ji uzivejte.
    Kvetinace z teto serie miluju, momentalne v nich mam hyacinty a amarelys. Moc jim to v nich slusi.
    Krasny vecer.
    Marcela

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. mel to byt amaryllis;-), ale urco jste pochopily /i/:-) M.

      Vymazat
    2. Jasně :) Květináče jsou super a fakt to v nich sluší všem rostlinám.

      Vymazat
  7. my ji máme už přes dva roky a krom toho, že se trošku krčí ten potah (ale to prý dělá i na Natuzzi sedačce jsem slyšela od lídi, kteří ji mají), tak je fakt parádní. Nijak nebledne, nešoupe se a je opravdu pohodlná, párkrát jsm ena ní spali a bylo to náhodou moc fajn :) Mám na ní v zimě danou úplně stejně kožešinku jako vy Polštáře se lehce defomrují, ale ono stačit je obrátit o 180 na pár dní jsou zase jako původní. Já jsem s tou sedačkou hodně spokojená a za ty peníze dvojnásob :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To ráda slyším, že jste spokojená. Můj muž chtěl pořídit nějakou od Natuzzi, ale vymluvila jsem mu to, že si na ni počkáme až nám puberťáci vyrostou .... teď bych se bála je na ni pustit :))

      Vymazat
  8. Jani sedačka je výborná. Aj moja sestra ju má už asi mesiac a je s ňou maximálne spokojná. Takéto kresielka mám aj ja dve, tiež sú to pre mňa podklady po manželovej babičke. Andrea

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsem ráda, že to slyším i od tebe, Andrejko. Nám zůstaly křesílka po předchozích majitelích a jsem ráda, že si je neodvezli:)

      Vymazat
  9. Jani, moc pěkné pokoukání. Sedačka je krásná, ale z čeho opravdu nemohu spustit oko, to je to nádherné zlaté zrcadlo... To tedy je! Krásný večer A.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ani, koupila jsem ho v jednom starožitnictví ještě když jsme bydleli v Praze. Občas je chudák i v komoře za skříní ... ale teď jsem ho zase vytáhla. Bylo ho tam opravdu škoda:))

      Vymazat
  10. Jani, zdcadlo je kouzelné a pohovka... na stejné právě sedím v mém barcelonském bytě ;-)
    Krásné zimní večery!

    OdpovědětVymazat
  11. vybrala si dobre jani, určite bude slúžiť, tiež nemienim utratiť za sedačku majland a potom fakt len sedieť doma...:))a hodí sa krásne k Vám domov...krásne dekorácie, eukalyptus, sinerling, zrkadlo, svetielka...užívaj si krásne obdobie....

    OdpovědětVymazat
  12. Jani, dobře si nakoupila, pokoj vypadá opravdu skvěle.
    A ta křesla máme taky, zatím uložená, jednou na ně snad taky dojde...
    Měj se moc hezky, Helena

    OdpovědětVymazat
  13. Odkud je prosím ten průhledný stoleček?
    Moc se mi líbí ta černošedá váza a křeslo, to je fakt perfektní, takový chci taky.

    OdpovědětVymazat
  14. Obyvak je utulny a elegantny. Zrkadlo a Halabala - velmi pekne....

    OdpovědětVymazat
  15. Krásne! A to kreslo... presne podľa môjho gusta :)

    Patrik
    http://www.madebyboy.com

    OdpovědětVymazat
  16. Musím souhlasit, to křeslo vypadá vážně překrásně. Také by se mi nějaké takové líbilo v našem obýváku. Momentálně tu totiž žádné nemáme. Všiml jsem si, že jedno dost podobné mají třeba tady. :)

    OdpovědětVymazat
  17. Máte moc pěkně zařízený obýváček. Díky za inspiraci. My ten naš teď tak trochu předěláváme, takže se mi inspirace určitě hodí. Zatím vybírám do našeho obýváku nějaký hezčí nábytek. Teď nedávno jsem se například dívala na sedačky a strašně se mi zalíbila jedna, kterou mají tady: https://www.signal-nabytek.cz/cs/sedaci-soupravy-a-pohovky Prvně ale budeme muset vymyslet co uděláme s tou starou.

    OdpovědětVymazat
  18. Máte to moc pěkně sladěné. Já nechávám zařízení interiéru na manželce. Nemám na to takový cit a ona se alespoň zabaví. Zapojil jsem se akorát při výběru sedací soupravy a bylo to hodně náročné. Filtrovali jsme podle požadavků a skoro nikde nám to nic nenašlo, ale nakonec jsme přece jen vybrali.

    OdpovědětVymazat