15 komentářů
  1. Ahoj Jani! Papa´s je sázka na jistotu, tam se pokaždé a rádi vracíme a s oblibou bydlíme kousek od Matesa, v penzionu Kapr. A protože do Krumlova jezdíme už deset let vždy v létě, letos jsem se rozhodla ho zažít jinak a chceme tam vyrazit na podzim nebo v zimě (v zimě ale jen když bude sníh). V zámecké zahradě stojí za návštěvu i divadlo s otáčivým hledištěm, akorát to tam chce rezervaci dost předem. Krumlouv je prostě nesmrtelný.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Papas bude určitě příště, nakonec to nemáme zase tak daleko:)) Tak ať ti vyjde podzimní Krumlov, Baru, ten je tam opravdu krásný!

      Vymazat
  2. Jani,
    dobře jste zvolili místo dovolené !
    Krumlov totiž je i má / naše s mužem / srdeční záležitost :-)
    My máme dobrou zkušenost se zámeckým ubytováním U trumpetisty.
    Loni jsme v Krumlově nebyli, ale snad letos v říjnu se tam opět podíváme!
    Krásné podzimní dny!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bylo to spíš jen malé krumlovské zastavení:)) . Hlavní byly Novohradské hory a hlavně Šumava. A díky za tip na Trumpetistu:) I tobě krásné dny Ilonko a ať vyjde ten říjen v Krumlově!

      Vymazat
  3. Jano, s jídlem jsme měli v Krumlově potíže vždycky , ale už nemáme !!!!! Dojděte si do restaurace Depo
    ( http://www.depokrumlov.cz/cs¨) v industruálním stylu, my jsme byli mimořádně nadšení. Ester

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Teď jste mi tu restauraci připomněla, už jsem o ní někde četla, že je dobrá. No nevzpomněla jsem si ... tak příště. A děkuju! :)

      Vymazat
  4. Jani krásne fotky. V Českom Krumlove som bola už tri krát, ale istotne ho chcem znovu vidieť. Je nádherný. Stále je tam čo obdivovať a to ma fascinuje. Andrea

    OdpovědětVymazat
  5. Moc zdravím Jani,Č.Krumlov je po Praze nejkrásnější město Čech (pro mě),má to tam vždy atmosféru a žije turismem.My se tam vždy s manželem rádi vracíme, zažili jsme tu krásné chvíle, zajímavé koncerty..noční toulání v uličkách,prostě romantika. S restaurací Papas souhlasím,vždy jsme tam skončili na jídle. My se tam letos chystáme,až se budou zabarvovat stromy,v nějakém příjemném podzimním dnu.
    Těším se na pokračování a na fota ze Šumavy, mé lásky z dětství,dospívání...krásné babí léto. Markéta

    OdpovědětVymazat
  6. To je dneska den - tvoje fotky ho, Jani, opravdu vylepšily! Nádhera, jen se kochám a vzpomínám... Tedy večer jsem tam ještě nebyla dost mě to láká... V tom vašem hotelu jsme asi (dle polohy) před pár roky obědvali, jinak s pohostinstvím v Čechách to jde nějak z kopce...
    Měj hezký den, Helena

    OdpovědětVymazat
  7. Český Krumlov je podle mě nejromantičtější město u nás :-) Papas living také doporučuji, vždycky je tam jídlo sázka na jistotu. Akorát občas je problém se tam dostat a je potřeba rezervace předem. Depo jsme objevili loni až při odjezdu, tak jsem se letos těšila, že ho konečně vyzkoušíme a bylo to docela zklamání - ceny nadprůměrné, jídlo podprůměrné a na to, že byla restaurace obsazena tak na 30%, tak jsme čekali docela dlouho na obsluhu i jídlo samotné.

    OdpovědětVymazat
  8. Jestli můžu doporučit dobrou pizzu, příjemné posezení i ochotný personál, tak Cosa Vostra. Nejhezčí jsou trofeje na zdi ☺
    P.S. Nádherné fotky, jako vždy.
    Krásný víkend, Monika

    OdpovědětVymazat
  9. Jestli můžu doporučit dobrou pizzu, příjemné posezení i ochotný personál, tak Cosa Vostra. Nejhezčí jsou trofeje na zdi ☺
    P.S. Nádherné fotky, jako vždy.
    Krásný víkend, Monika

    OdpovědětVymazat
  10. Jé, to jsem se na chvilku vrátila do míst, která jsou mi tak blízká.. :) Pocházím z Českých Budějovic, Krumlov je náš soused, takže jsem ho navštívila nespočetněkrát. :) Je to město úžasně fotogenické, s krásnou atmosférou v jakémkoliv ročním období. Jen ty davy turistů jsou protivné... Hlavně v létě. Čínští turisté si zde fotí snad úplně všechno, dokonce když jsme tudy projížděli na loďce a sjížděli jeden z jezů, stáli na mostě a fotili si nás.. :) Ještěže jsme se zrovna necvakli a ukázali jsme jim, jací jsme šikovní vodáci. :)
    V restauraci u Matesa jsem ale ještě nikdy nejedla, tak to je určitě dobrý tip, děkuji. :)

    OdpovědětVymazat