21 komentářů
  1. :::ÓÓÓ...som zasiahnutá :):):)...boli ste na šrotovisku ? to sú poklady !...aký stromček,rastlinka išla do konvy ?...TÁ LAMPA !!!
    ...som vzrušená ako, /vraj /, keď žena vidí diamanty :) :):)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ..od rozrušenia som prehliadla ,že to bol kontajner :),že ja som si tie naše ,minulý týždeň , nebola poprezerať ! och !

      Vymazat
    2. Jo, ta lampa je bomba! Taky z ní mám radost! No a v první bandasce je nějaký fikus a v té modré nádobě je oleandr. No to je škoda, že jsi se tam nešla podívat. Tak příští rok! :)

      Vymazat
    3. ...tie lavóre s dierou uprostred ,sú tie industrialne lampy ? ,...myslela som,že je reč len o tej čiernej... tak ak nebude niečo podobné u nás na šrotovisku ,tak budem licitovať :):):)...našej kuchyni by niečo také svedčalo...tú čo mám idem vymeniť...:)

      Vymazat
    4. To jsou už jenom stínidla k lampám, ale jsou tak obrovské, že by se hodily tak někam do fabriky ...:)

      Vymazat
    5. jsou výborné na sázení ... třeba netřesky ... i s odtokovým otvotem ;-) a až se omrzí můžou sloužit zase jinak ... ideální kousek :-)

      Vymazat
  2. To jsou poklady!Kytkám to v nich moc sluší!Hezké pondělí Věra

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Věru, na kytky se mi fakt hodí. Květináčů není nikdy dost! :)

      Vymazat
  3. Poklady sú super, tie lampy som videla vo výkupe u nás, ked sme tam boli zaviezt železo, no tiež som tam nemohla nechať malú detskú thonetku:))a nabudúce ssa tam hanba nehanba pohrabem:)). Nech žijú šrotoviská a podobné zdroje pokladov...Janka, krása..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo je to krása a taky mě to moc baví .... škoda že je to u nás jen jednou za rok ...:)

      Vymazat
  4. jo jo, to znám. Manžel šel nedávno odnést do kontejneru skleněné střepy a přinesl náruč malinkých lahviček. Je hezké, jak nás ti naši chlapi znají.
    krásný den
    Majka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten můj mě zná hodně dobře a taky se někdy dost děsí, co mě zase napadne ... a popadne:)

      Vymazat
  5. Ta lampa je parádní! A květináče taky...pěkné úlovky! :))

    OdpovědětVymazat
  6. Téda to je nádhera, samé parádní kousky, udělala jste dobře, že jste to vyndala :)

    OdpovědětVymazat
  7. Nezávidím,ale úplně chápu. Já měla taky super sobotu. Známý se zmínil,že vyklízejí byt a kůlny,sklep a půdu po dědovi. Jela jsem se synem,že se jenom koukneme a odjížděli jsme s plným kufrem ( kombík,sklopenésedačky). Úlovek číslo jedna byl starý kočár z padesátých let. To co oni házeli do vozejku jsme mi zase vyndavali....lepší než vánoce. A jako vždy to máte moc pěkné....Martina

    OdpovědětVymazat
  8. Skvělé úlovky, krásně to s kytkami a stromky ladí. Krásná zahrádka :)
    Martina

    OdpovědětVymazat
  9. Ty se máš a takhle pod nosem :o) To já si takovou hodně podobnou lampu musela potupně koupit i s tím samým rezem. Ani těch větších lamp bych se nebála. Viděla jsem pár interiérů s jedním zdánlivě disproporčně velkým kusem, ale když je to správně vyvážený, tak je to pecka! A co je dát do stodoly, nebo na zahradu? No, v nejhorším do nich taky můžeš něco zasadit ;o)
    Bára

    OdpovědětVymazat
  10. Super úlovky, jak "květináče" tak lampa, moc jim to u vás sluší.

    OdpovědětVymazat