19 komentářů
  1. Máš pravdu! Necítím depresi, podzim mám ráda, ale příchod chladných večerů a rán vnímám stejně. Citím se trochu smutně. A kurýr dnes dovezl nové sandále, takže "Léto, vydrž ještě!" :)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No sotva jsem publikovala příspěvek, tak se zatáhlo, zvedl vítr, přifičely černé mračna ... tak nevím, jestli si to ještě užijeme ...:(

      Vymazat
  2. Překrásné fotky, jde z nich atmosféra léta, ale přeci jen někde v pozadí cítím přicházející podzim.

    OdpovědětVymazat
  3. Pokud se nepletu, tak bilogicky už podzim doopravdy začal, ale letos nemám moudrý kalendář, tak nevím přesné datum. Ale můj tělesný barometr už podzim má a přesto jsem si odvážně objednala bílé lněté šaty taky :-) Navíc já prostě podzim miluju a hlavně ten mlhavý, deštivý s těmi plýskanicemi a strašně se na něj těším.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Baru, já ho v sobě cítím, takže začal. No a ty šaty, nevím nevím, zda je nakonec užijeme. Možná je nakonec budu nosit doma u krbu, abych si je užila :))

      Vymazat
    2. Jsem ráda, že nejsem sama, kdo má pocit, že potřebuje topit, svíčky a teplé ponožky a říkám si Užžžžžž??????. Tak jsem si holky koupila sandálky, ale vy mi prozraďte, kde chodíte na ty šaty. Já se Janičko dívala na ten odkaz Etsy, ale nějak se neorientuji:-((. Pěkný den Věra

      Vymazat
    3. Věru, na Pinterestu, když si klikneš na vybranou fotku, tak se ti otevře velká fotka a pod ní je uvedený konkrétní odkaz na původní zdroj. Když si klikneš buď na adresu anebo stačí i na tu fotku, tak tě to dostane rovnou na původní stránku. U některých šatů rovnou do konkrétního obchodu na Etsy. Já je mám z Reserved ...ale byla to náhoda, normálně nikde lněné šaty nemají.

      Vymazat
    4. Já jsem si pořídila bílé, volný střih, jednoduché a koupila jsem si je od kamarádky, která je pořídila v Zaře, ale nekonec je nevyužila. A pár pěkných lněných kousků jsem zahlídla i na Fleru, tento výrobce se na len specializuje http://www.fler.cz/nipa-atelier ovšem ne každý si vybere ze střihů.

      Vymazat
  4. Také už cítím podzim....hezké dny přeje Vera:-)

    OdpovědětVymazat
  5. Já taky Jani, ale snažím se to ignorovat, protože pocity mám stejné jako ty - moc hezky si to napsala... A taky mám nové sandálky...
    Moc tě zdravím, Helena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak taky sandálky:-) Abysme si je teda užily viď Heli, dnes se po krásném rádu opět zatáhlo a moc to teda na léto nevypadá!

      Vymazat
  6. krásné fotky. Vyjadřují ten přechod jara v podzim.

    OdpovědětVymazat
  7. Taky už to " cítím" ve vzduchu....ale ještě ho nechci.....:-)))) E.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Evi, já taky neeee!!! Chtělo by to ještě někam na jich k moři, viď :))

      Vymazat
  8. Jé Jani, o podzimu mi ani nemluv, tropy bych brala ještě aspoň do konce srpna:-) No a kdyby byly až do vánoc, bych se nezlobila:-)))
    Ajka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já bych tropy brala až do Vánoc!!! Občas by mezi tím mohlo sprchnout, aby nám zase zahrádka neuschla a byla bych spokojená:)

      Vymazat
  9. Já podzim taky cítím a miluju ho, takže smutek naopak nepociťuju vůbec :) a vaše zahrada je úžasná a ta čičinka na konci! :)

    OdpovědětVymazat