21 komentářů
  1. Fakt nebude? To jsou ale lumpové! Možná, že když jim něco zbyde, tak jim východ bude dobrý:( Asi se taky půjdu uklidnit do lesa. Ale takový hezký kousek určitě nenajdu, na to jsou Němci moc pořádní (a to není kompliment, spíš trochu nuda).
    Z google hrátek většinou radost nemám, ale sníh je pěkný. Vlastně letos první, který vidím:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nebude, ale taky trochu doufám, že když zbude, tak to sem dají....A u nás v lese naštěstí je taky pořádek, i když občas tam o něco zakopnu ...:) S googlem to mám taky tak, hlavně mi vadí, když šťourají do bloggeru. A vlastně bych na tebe měla jeden dotaz ohledně vlastní domény - zda bych tím přišla o čtenáře nebo to blogger automaticky nasměruje na novou adresu? Děkuju předem, moc se mi líbí, jak rozumíš těm programovým složitostem okolo html......atd. to mi moc nejde:-)) Můj kluk říká, že o čtenáře nepřijdu, že se to jenom přesměruje ...ale on je spíš přes grafiku:)

      Vymazat
    2. Tak já taky pořádek oceňuju, třeba jsem si odvykla dívat se pod nohy, když jdu po městě, a v Praze se mi to často vymstí:D Ale jak jsem psala - občas nuda.
      Kluk má pravdu:), o nic nepřijdeš - tedy pokuď budeš dál používat blogger a jen si blog přesměruješ na novou doménu. To pak funguje tak, že i když někdo zadá tu starou blogspot adresu, tak ho to samo hodí na novou.
      Jestli tomu rozumím, to fakt nevím, ale ráda se v tom šťourám, tak jsem se snad za ty leta už něco přiučila:) Kdybys potřebovala s něčím pomoc, klidně mi napiš.
      K.

      Vymazat
    3. Kláro, děkuju moc, to je paráda, hned to uskutečním. Po dvou letech blogování je načase mít svoji adresu:-) A kdyby něco, tak se ráda na tebe obrátím, ještě jednou díky:)

      Vymazat
  2. Jani ty jsi číslo :-D! Kdybych ho měla kam dát a byla v lese bez chlapa, možná bych ho taky tajně nesla domů. Já mám už od malička zakořeněné, že na zem nevyhodím ani papírek od bonbónu. Prostě mi to přijde totálně nelogické, příroda si s tím neporadí, takže nechápu ty tuny odpadků u silnic, vody a v lese :-(. Zrovna tenhle týden jsme šli kolem řeky, kde je permanetní bodrdel od poflakující se mládeže a přímo v řece pravidelně igelitové tašky s plínkama od našich romských spoluobčanů bydlejících nahoře nad řekou, pro které není nic jednoduššího než to vyhodit z okna. A u cesty byl nový pařez a na něm napsáno fixem - vrazi zdravých stromů. Tohle lidi s..re, přitom mohl být zlomený od bouřky nejspíš, ale aby si vzali pytlík a rukavici, to je ani nehne. No nebudu to rozebírat a raději začnu u sebe, že? ;-) Krásný víkend Janičko!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To máš pravdu, mě zase u nás fascinuje, že lidi raději vyhodí z auta pytel s odpadkama do příkopu, než aby si zaplatili popelnici nebo to do nějaké aspoň strčili ...Tak i tobě krásný víkend Šári! :-))

      Vymazat
  3. Google mi taky často vnucuje tyhle úpravy, ale když nesněží venku, tak aspoň u Jane :-) Druhá fotka se mi moc líbí! Ty máš vždycky kliku na ty úlovky! Já chodím do lesa ráda, lae kromě větví a šišek či nějakých lesních plodů a trav se mi ještě nikdy nepoštěstilo. K Tobě se moc hodí, moc pěkný koutek. Já vybírám nový potah na sedačku, ale cena, kterou mi dnes čalouník za nové potahy spočítal, mě srazila k zemi. To už se vyplatí koupit novou sedačku. Tak zkouším i jiné čalouníky z okolí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No kliku, prostě když někde něco zajímavého potkám, tak neváhám a beru:) Ale teda taky ne všechno! S tou sedačkou ti neporadím, a co si nechat ušít na míru sundavací přehoz a prostě ho přes sedačku navlíknout? Myslím, že by ti to nepřišlo tak draho a nějaká šikovná švadlena by to určitě hravě zvládla. Mně by se třeba líbil k nám domů (taky bych potřebovala nové) šedý len, ale ten co vidím prodávat je moc tenký ....

      Vymazat
    2. Čalouník mě sundavací potah vymluvil. Ale šedá asi nakonec vyhraje, s bílou je amen :-(

      Vymazat
    3. Bílou ani nedoporučuju, jednu skoro bílou sedačku mám a je to hrůza, mám přes ni stejně pořád přehoz ...a to mám děti velké:)

      Vymazat
  4. Kýbl nádhernej, originál, ten v ikea nenajdeš! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To zase jo, na originály jsem expert:-) Ale nějaký ten geometrický doplněk by se mi k tomu taky líbil ...

      Vymazat
  5. Ale teda - totok je noblesní řešení noblesní dámy!
    Klobouk dolů!!!
    Protože: nakupovat - to umí každý ... :o)

    A ještě - hned co jsem si prohlídla tvůj dnešní příspěvek, vzpomněla jsem si na http://www.pinterest.com/pin/470837336014678530/

    Celá ty!!! ... :o)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to se musím kouknout, co jsem celá já:-) Ale ty tvoje nákupy z Drážďan....taky bych je brala!!! - to v lese nenajdu.

      Vymazat
  6. Zachránit, to je jasný! Já bych se o víkendu chtěla vydat pro modřínové větvičky, tak třeba v lese taky na něco narazím:) hezký den, A.

    OdpovědětVymazat
  7. Zachránit!:-) Hezké fotky moc.

    OdpovědětVymazat
  8. Ahoj Jani, tak to je úlovek! Jsem stejná, vždycky přemýšlím, na co by se takový poklad hodil. Hezký den!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hurá Moni, tak se ti povedlo dostat do komentářů! A je mi jasný, že v lovení pokladů jsme na tom stejně! Hezký den i tobě:)

      Vymazat
  9. Úlovek přesně na míru....krásné fotky:-) Eva

    OdpovědětVymazat