6 komentářů
  1. Já už svůj tip napsala :-) K vobám jdu až zítra, no spíš než výběr je to z nouze ctnost :-) Ale co se mi líbí, je ten úžasný list ginko! Tedy jestli je to ginko?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Baru, já vím, díky za něj...No my nakonec taky půjdeme až zítra. A máš pravdu je to velká z nouze ctnost. K ničemu to stejně asi nebude... Jo a ten list je ginko :-) Taky se mi moc líbí, tak jsem si ho vyhledala v image na Googlu a vytiskla a vypadá to skoro jako grafika:-) Pa a hezký víkend!

      Vymazat
    2. Já myslela, že to máš vylisovaný a obtisklý, ale to by byl asi menší. Krásný víkend i Tobě!

      Vymazat
  2. Já to nějak nestihla a asi dobře, když vidím ty recy skvosty! Tvůj úkol ti nezávidím, Jani. Přeji šťastnou ruku a nejen u soutěže.
    Hezký večer, Helena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé Heli, to jsi měla, já bych už vůbec nevěděla....No přeji šťastnou ruku hlavně ve volbách, ale asi to stejně k ničemu nebude........Hezký víkend!

      Vymazat
  3. No teda jani, není škoda svačit nad takovým hezkým obrázkem?! :-) Já bych tedy nevybrala, přijde mi, že zázrak se stal ze starého kufru, divím se, že se podařil zachránit. Práci asi musel dát i stoleček se židličkou. Mycák je skvělý nápad, okno jako předěl a toaletní stolek, ááách... No jsem zvědavá :-) Hezký prodloužený víkend, paa

    OdpovědětVymazat